DuhaninAnnesi sinber ay inşallah bisey çıkmaz belki stresten olmuştur ya 😔 benimde hala bisey yok görüntüde biraz kasıkta batma var
sinber DuhaninAnnesi inşallah dermanı olmayan bişey çıkmaz ama senin de olacak şu takılmayı bi bırakabilsek ben hamile kalamamaktan değil devamı gelmezse yine diye korkuyorum mesela
sinber DuhaninAnnesi bnm özeldeki doktorum premesis plus verdi 2 aydır kullanıyorum memnunum gözüm açıldı diyebilirim ams 80 lira
DuhaninAnnesi sinber fiyatı önemli değilde asmde yazdılar zaten 15 marta kadar yum. Görmezsem doktora gidicem görürsem değerlendirip 13.günde filan gidicem söylerim asmde folbiol verdiğini değiştirir belki
DuhaninAnnesi sinber of herkesin derdi kendine büyük işte dilerim rabbimden tez vakitte nasip olsun bizlere
DuhaninAnnesi ipeak canım sen düzensiz mi oluyodun ovu testinden önce genelde düzensiz olanlar geç görüyormuş zaten yumurtlamayı birde düzenli yumurtlayan kişiler de bazi aylarda yumurtlamayabiliyomus
ipeak DuhaninAnnesi ben uzun süre doktor kontrolündeydim bende 35 günde bir adet olurum ve doktora gittiğim uzun süreçte her ay yumurtladım takibinide yaptık ya bu testleri beceremedim yada yumurtlamadım olmassada önümüzdeki aya bakıcaz artık napalım:)
DuhaninAnnesi ipeak bende düzenli oluyordum 35 günde bir normal sayılıyor zaten 35i geçerse sıkıntı ama işte korunmayı bırakınca gecikmeler de beraberinde geldi sanırım adeti düzene sokarsak yumurtlamamda düzene girer doktora gitmek isityorum biran once
ipeak DuhaninAnnesi aynen adetin 2. yada 3. günü doktora git düzene sokmak için hayıt suyunu çok öneriyorlar
DuhaninAnnesi ipeak adet olmadan mi gitmeli yoksa olunca mi gideyim olmadan gitsem nolur 🙈 çünkü başka şikâyetlerimde var 😂
ipeak DuhaninAnnesi olmadanda gidebilirsin ama seni adetin 3. günü tekrar çağıracak hem hormon testi yapıyorlar hemde muayne ediyor bu arada bende içmiştim birkaç sene önce 2 gün falan içmişimdir evet çok kötü ama düzene sokuyormuş böle otunu değilde şişelerde olanları var onlardan al içimi daha kolay ot olarak çok acı oluyormuş
DuhaninAnnesi sinber bisey sorcam ya tuhaf biraz ama vajina girişinden 3 4 cm ileride neden kapalılık olur 😔 takildim kaldım buna. Rahim ağzına benzemiyor bu ama ortasında delik var çok kafama takıldı kötü biseydir diye korkuyorum
sinber DuhaninAnnesi et gibi bişey bende de var o anlattığın zaman zaman yukarı çıkıyor zaman zaman aşağı iniyor akıntılı dönemde özellikle
DuhaninAnnesi sinber bazen bakıyorum ileride görünmüyor bazen bakıyorum çok aşağıda ıkınınca ufak bir açıklığı var ama ilişkide de oraya çarpınca acı oluyor 😳 kızlık zarı filan olamaz dimi bu
sinber DuhaninAnnesi eğer esnekse veya tam yırtılma gerçekleşmediyse olabilir canım muayenede söyler doktor ki ilk ilişkide sen de hissetmişsindir tam yırtılma mı oldu yoksa yarım mı nasıl anlatsam yuvarlak ya belli bi kısmında acı olduysa tam yırtılmamış olabilir yuvarlak heryerde hissettiysen o değildir
DuhaninAnnesi sinber valla çok zorlandım diyebilirim canım öyle aşırı acılı bir durumdu yani bazen hala içeride olduğunu düşünüyorum o yüzden bide öyle ortasında açıklık görünce acaba dedim zarda da açıklık oluyormuş ya
sinber DuhaninAnnesi doktor sonuçta kasma kendini en kötü ihtimalle ilişki sırasında o bölgeyi tarif edersin acıyor diye ne olabilir vs gibi ya da açıkça sor doktordan utanma