Slna DuhaninAnnesi canisi gece degerlendirirsen sabahkinin bi anlami yok ki, gece degerlendirmeyip sabah degerlendirsen daha iyi hatta. Bi yerden duymustum sabah ki sperm hücreleri daha kaliteli olurmusssss
DuhaninAnnesi Slna bende öyle biliyorum ama sabah erken gidiyo kuzum o yüzden gece anca vakit oluyo. Bugün saat 2 gibi yaptım 12:00-16:00 arası yapiyorum ben koyulasmis ama diğer çizgi kadar koyu değil yine
Slna DuhaninAnnesi bunu saat kacta yaptın canim? Koyulasmis bayagi. Aksam 8-10 arasi birdaha tekrarlasana yine ayni sivi alimini kes
DuhaninAnnesi Slna testi aldığım abla bugünü degerlendir dedi ama zaten dün akşam değerlendirmistik bugün tekrar değerlendirmeye gerek yoktur heralde yarın daha koyu çıkarsa yarını da değerlendiririm
sinber DuhaninAnnesi enteresanmışım kraliçesiyim canım ben sen de prensesi 😂😂 sanırsam 3 yum oluyor mübarek full çalışıyor vücudum
DuhaninAnnesi sinber ayda 3 kerr oluyomuymuş ya oluyo onu biliyorumda harbiden entresan 😂😂 ay bu o zaman pik olur yarın 🥰
DuhaninAnnesi Slna ay ilk defa kullanıyorum takvime göre 1 marttı demek erken yumurtluyomusum döngünün 17.günündeyim 🤭🤭
sinber DuhaninAnnesi https://imgyukle.com/i/nKWK8p ahanda sıralı sistem hepsi burda valla artık sen düşün
sinber DuhaninAnnesi ayda birden fazla yumurtlama yazınca medicalparkın sayfasında yazıyor canım birden fazla yumurta salınabiliyormyş bu durumda ikiz üçüz dördüz diye gidiyor ben tırsmaya başladım birden fazla olursa diye 😂😂
DuhaninAnnesi sinber günaşırı yumurta bırakıyorsun resmen ya 😂😂 birinden biri tutsun diye değerlendirirken hepsinin tuttuğunu düşünsene ahahahah 😂 ay valla günün gelse de görsek ya heycanla bekliyorum
sinber DuhaninAnnesi ya ben tırstım değerlendirmeye ara vercem tutmazsa skorun değil önümüzdeki maçlara bakacağız derin de ya hepsi tutarsa seçeneğim yok yaa
DuhaninAnnesi sinber hepsi tutarsa valla 3uz 4uz yola koyulur 😂 kacini değerlendirdin peki benim yarın tam koyuluğa ulaşır heralde dün gece ve bu sabah değerlendirdik önümüzdeki günler full calısıcam 😂😂
sinber DuhaninAnnesi 3 ünde denemiş olduk galiba ama tesadüfen akşam değerlendirip sabah koyuluğu gördüm 😂 sen çalışmaya devam et canım
DuhaninAnnesi sinber anam o zaman 3uzde olabilir 😂 ay bazen eşimle düşünüyoruz ikiz nasıl olurdu sonra yok zor olurdu yaa diyip vazgeçiyoruz 😂😂 tek başına acayip yorar 😂
ipeak DuhaninAnnesi @Ecmelbeyza sinber kızlar ya dün 23. günümdü hala ovülasyon silik çizgi ilk defa yapıyorum ovülasyonu yumurtlamıycakmıyım acaba :(daha önce doktor takibinde baktığımızda hep 17. 18. gün çatlamış oluyordu kafam çok karışık
DuhaninAnnesi sinber ipeak @Ecmelbeyza Bu nedir şimdi dün daha koyuydu 🙄 pik beklerken soluklasmasi normal mi https://imgyukle.com/i/n2xG5x
DuhaninAnnesi ipeak bazen geç yumurtlayabiliyoruz kuzum adete 1 gün kala yumurtlayan bile var benimde bugün bi tuhaf cıktı dünkü daha koyuydu sanki 😒