DuhaninAnnesi Ecmelbeyza bende dedim varikosel filan olmayasın o neymiş dedi anlattım soylendi bana kafandan uyduruyosun diye 😂😂😂 sonra bakti ben üzülüyorum tamam bende gider bi tahlil yaptırırım sonuçta sigara kullanıyorum 20 yıldır dedi ama hala gitmedi tabi 😂
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi ooof 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Facia. Ben şimdi yine triplerdeyim. Giderim 1-2 aya doktora yaaa
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza yok be kuzum belki işte rahimde enfeksiyon varsa o engelmis benim sarı akintim da var bende enfeksiyon çıkcak kesin ama boğaz enfeksiyonu rahmine niye dokunsun 😂
DuhaninAnnesi Pnrr06 o zaman ben pazartesiye kadar bekleyeyim olmazsam haftaiçi birde erken gebelik yapayım ya
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi ovu bol miktarda var 😂ama araştırdım brokoli tüplere iyi geliyor 😅yiyeyim bari salata yapıp
DuhaninAnnesi sdnrkya senle ben 15i bulduk bakalım nolcak sonumuz aşırı merak ediyorum acaba bi kaç gün sonra erken gebelik mi denesek bide 😂 Ecmelbeyza elendim ben diyip duruyo ama bilemiyorum valla durumlar fena çıldırıciiizz Benim ara ara bulantim ve dönme oluyor Biraz akintim Kasıkta kramp Göğüste hassasiyet Ama negatif 🤷🏻♀️
ipek_aras25 sdnrkya Aynen canım psikolojim bozulmuştu resmen sürekli negatif görmekten Allah’a şükür 12 gün sonra pozitif cıktı 🥰
[silindi] DuhaninAnnesi 0.01 çıktı sonuç bu sonuç yükselmez bence böyle olup yükselen varmıdır acaba ??? prolaktinim 30 olmuştu ona baktırırken baktırtım aslında
DuhaninAnnesi [silindi] adetine 6 gün varmış daha yükselebilir diye düşünüyorum ama prolaktin yüksekliği da gebeliğe engel oluyor diye biliyorum çok umutlanma derim sonra üzülmemek adına vakti gelince olucak inşallah canım hepimize nasip olsun
[silindi] DuhaninAnnesi prolaktinim çok yüksek değerlerde değildi ona rağmen ilaç kullandım normale döndü geç döllenme olduğunda yükselir mi bi anda ondan şüphe ettim tabi allah kısmet ederse olur inş.hepimizin 🙂
DuhaninAnnesi [silindi] Rabbim yeterki istesin kuzum nasip ettiyse kuru dallar nasıl çiçek acıyorsa değerinde yükselir sıkma sen canını oldu ki yükselmedi. Üzülme de Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Bak benim 14.gunum hala olmadim ama birşey de yok 😔
Gulsahim Handesiir çok güzel ya bende mersinde yaşıyorum ama her sene gelip gidiyoruz inşallah bu sene bebekle gelirim ama zor tabi biraz.. 😪 Can sağlığı olsun ne diyelim
[silindi] DuhaninAnnesi öyle cnım Allahım inş.hepimize nasip etsin 🙏🏻🙂 sen bi doktora git istersen ama uzun zman geçmiş