DuhaninAnnesi Ecmelbeyza sinber Tgbanne Ve evet 3.test 10 dakikada diğerlerinden daha belirgin oldu muhtemelen kuruyunca diğerlerinden kat kat net görünecek 😍 sanırım artık hamile olduğuma inanabilirim 🤓 https://imgyukle.com/i/JzGfzG
DuhaninAnnesi sinber kan verince ikna olurdum da testler acaba acaba dedirtti ama var dimi hcg artışı? Ne düşünüyorsun dünki testin üstünden 24 saat geçmişti bu daha ne dimi? 🙈
sinber DuhaninAnnesi bence iyi canım koyulaşıyor senin de betan benden bi kaç kat fazladır yani 2 yada 3 kere ikiye katlamış halidir bence
sinber sinber 7,54×2 15 desek 15×2 :30 30×2:60 o civarlardasındır anca şimdş i kendi betama göre hesap yaptım da bnm de 13 nisanda falan 1800 lerde olur anca vajinal görünür o günlere hayırlısıyla gelirsek inşallah
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi ya artık inaaaaan bak Sinem kızcağız hemen ikna oldu kan verdi oh mis içi rahat seninki baksana bebe büyüdükçe artıyo 🤭🥳🐛
Nuriay sinber canim Rabbim nasip etsin saglikla hayirli evlat olsun sana Kizlar bu gun az az mide bulantim oldu birde deminden kasiklarima hafiften sanci vuruyor acaba adet mi olucam