ayminaninannesi DuhaninAnnesi Rabbim hayırlara vesile eylesin canım hepimiz içinde hayırlısı olsun umarım güzel haberler alırız hepimiz
ipek_aras25 DuhaninAnnesi yok canım idrarda çıkmadı benimde iki kere kan testi yaptım ilk 15.91 çıktı 4 gün sonra 140.6 çıktı betada
Gulsahim Handesiir aşıklar caddesi var yuvam denizi var teyzenin yeri diye Bi mantıcı var ayyy olsa da yesek
Songulkls27 DuhaninAnnesi ay çok iyi anlıyorum sizi bende iki aydır deniyorum bu ay da reglime 5 gün kaldı heyecan korku umutla bekliyorum 🙄. Bende tam bir bebiş aşığıyım
ipek_aras25 sdnrkya Aynen canım psikolojim bozulmuştu resmen sürekli negatif görmekten Allah’a şükür 12 gün sonra pozitif cıktı 🥰
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi yaaa baksana ne diycem şimdi çok evham sardı beni sence tüplerim kapalı mıdır ya nerdeyse başlık açcam yaaa
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza kız dur yeni dertler çıkarma 😂 daha kaç kere denedik bismillah 1 sene olmadan sorun var die düşünme olur mu deniycez önce olmadı hsg cektiririz 😂
Ecmelbeyza Ben nasıl anlıycam tüplerimde bi tıkanıklık olduğunu mesela ağrı yapıyor mu veya bunu nasıl fark ederiz
sdnrkya Ecmelbeyza ben artık acaba rahim ağzında yumurtalikta sorun mu var diyip internette baka baka kanser oldum dedim herhalde eşim baya kızdı sacmalama diye😁
Gulsahim Handesiir şelalaler harika ben has ve has oralıyım kuzum ❤️😇 her sene gelir gideriz evimiz var orda sen sinopta yaşıyorsun değil mi