Dilankenger Kızımın adı Esin olsun istiyorum . çok istiyorum hatta . ama eşim esinin yanını bir isim daha koyalım diyor . uyumlu bir isim bulamazsak esinden vazgeçeceğiz . esin ismine uygun bir isim arıyoruz . yardım edin lütfenn 🙏❤
Didi6 Dilankenger Bence Esin çok hoş bir isim. Tek başına güzel bence. 🥰 Neden illa 2 isim istiyor ki eşin? Esin Bilge Esin Dila Esin Esra Esin Ayça Esin Eylem Bunlar uyumlu geldi bana 🌸
Betl35 Dilankenger Bende mesela iki isim dusunmustm az once eşimle konustuk vazgwctm 2. Isım bencw gerrksiz. Kullanılmıyor ki Ama tabi herkesin kendi fikri Esin Arya uyumlu olabilir 😊
Esen80 Dilankenger soyadınız da önemli burda. İki isimle beraber soyadınıza da uyumlu olsa güzel olur. Benim eşim de Azra istiyor pek içime sinmedigi için ikinci isim arıyorum bende sizin gibi 😀 esin Sare geldi şu an aklıma 😀
1erkek1kiz Dilankenger http://www.bebekisimleri.org/Esin-ismi-ile-uyumlu-isimler/3 Buradan aklına yatarsa secebilirsin
Dilankenger Didi6 kendisi koymak istiyor sanırım isim . esin de hoşuna gitti vazgeçemedi . iki isim olsun istiyor işte
Dilankenger Smadkmn ikna edersem tek isime döneriz bende tek isim taraftarıyım ama eşimi de kıramıyorum
Dilankenger Betl35 teşekkür ederim . eşimi ikna edersem tek isime döneriz ama ikinci isim arıyoruz işte yinede 😊
Seren-61 Bu isim işi herkeste sıkıntı yemin ederim ne zormuş bende hala net koyamadım çok sinir bozucu😡
Dilankenger Seren-61 çok yorucu çok zor bir iş . bir sürü isim var ama insan karar veremiyor . herkes bir isim bulamadınız bu kadar uzatmanın anlamı yok gibi söyleniyor ama öyle değil işte çok zor bir iş