Ceylan123 36 haftalık gebeyim karnım düştü bebeğim de baş aşağı pozisyonda şuan . Bu haftada karnı düşen var mi
Deletedmom3 Ceylan123 karin dusmesi nasil oluyo siz mi farkettiniz baskasi mi soyledi bende takip ediyorum ama anlayamadim 🙈
Tuba_ Ceylan123 benim karnım baştan beri öylee benimde bebeğim baya aşağıdaymış sürekli dinleniyorum erken doğum olmaması için
Ceylan123 Deletedmom3 Karnın aşağı inmesi yani . Ben fark ettim ve çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor üst kısmımda rahatlama var ama kasıklarımda acayip baskı var taşıyamıyorum ağrılık oldu baya
Bernadmrk Genelde etraftakiler yorum yaparlar bizde 39. Haftadayız her gören öyle diyor ben önceki resimlere bakıyorum bana aynı geliyor ama tabi dışarıdan gözle olabilirde 😊 düşünce noluyomuş ki
Ceylan123 Bernadmrk doğum yaklaşıyor yani kötü bir şey değil tabikide ama ben fark ettim ve çok baskı var kasıklarıma Artık taşıyamıyorum
Gul6100 Karin dusmesi degil , karnin aşağı inmesi denilir bizde. Dogumun yaklastigini cocugun kanala girmeye hazir yada girdigini gosterir.Dikkat et suyun , nisanin gelirse sakin kalmaya çalış duş al doktorunla irtibata gec
Bernadmrk Ceylan123 benim bebeğim henüz dönmedi ters yani banada karnın inmiş diyorlar bende hissediyorum ama ters bebektede aynı şey olurmu kafası yukarda hala sonuçta
hunilimom Deletedmom3 evet baya iniyor göğüs altın boş gözüküyor belki sen fark edemezsin ama dışardan ederler banada hep inmiş gibi gelirdi meğer inmemis🤣 doktor bile doğuma gelince aa karnım hiç inmemis demisti