Dlktpl Kızlar adetın 4.gunu dun femaraya basladımm kanamamda buaksam bıraz artıs ve agrımmoldu dr um unv hasnesınde oldugu ıcın ulaşamadım basına gelen varmı adetı artan yada uzayan 3 gunndaha kullanıcam
Esraabulut Dlktpl sıkıntı olmaz adeti etkileyen bi ilaç değil o sizin bünyenizle alakalıdır ilaçtan değil
Mucizee80 Dlktpl ben dün bitirdim ilacı benimde kanamam arttı 6 gün süren adetim 7 gün sürdü ve bitmez zannederken lekeye döndü ve bugün kontrolüm vardı doktorum sıkıntı yok dedi içiniz rahat olsun
Pkr Dlktpl Annem kanser tedavisi kemoterapi görmüştü kemoterapiden sonra bu ilacı verdiler koruyucu amaçlı kanser ilacı diye biliyorum. Siz neden kullanıyorsunuz?
Dlktpl Esraabulut ınternettede östrojen hormonu eksıklıgınden kanama olur alerjınız vardır dıyor ıkı gune bıtmesı lazım adetın artarsamı dr u arasam
Mucizee80 Dlktpl evet bazı hastalarda oluyor dedi bugün 8.gundu 4 yumurta boyutu iyi dedi sonra düzeltme yapıp 5 tane dedi iki tane 12 mm 2 tane 10 mm bir tane 11 mm çok iyi dedi aşılama için gonal f kullanıyorum pazartesi aşılama yapılacak
Dlktpl Mucizee80 benı 11. Gun cagardı asışama ıcın ıns gec kalmıs olmam dımı cnm ozaman ılac bıtınce kesılırmı kanama dıyosun
DiplomaliEvHanimi Benimde devam ediyo 😢😢 8.gun kipkirmizi peceyeye geldi baya korkmaya basladim doktr cevap vermio ondan yazmiom bi zarari olurmuki 😢 persmbe randevm var bugun 10da son femerayi icecem 😒😒😒
Dlktpl DiplomaliEvHanimi sanırım ılac bırınce bıkacgune kesılcek cnm 7.gun bıtıcek benımde artık beklıcez sende sor yarın da bıze yan etkı yaptı sanırım
Pkr Dlktpl onu bilmiyordum yalnız bu ilacıda yan etkilerinide iyi biliyorum. Yan etkileri çok fazla hissedilen bir ilaç. Geçmiş olsun inşallah şifa olur.
Dlktpl Pkr bes tane kullanıcam cnm evet cok hamılr kaşan var bununla bakalım sızşerede bızletefr sofa olsun
DiplomaliEvHanimi 13mm yumurta oluşmuş sağda 🙏🏻 Cumartesi bidaha bakacak rahim inceymis kanama 2gn once bittiği icin ilac yazdi. 😇 bakalim buyutmeye devam ortalama pazrtesi sali dedi buyukluge ulasma🙏🏻 Hadi hayırlısı 😞