ariyaliyya 24 haftalık gebeyim doktor zaten bebek aşağıda demişti bu gün gittim biraz yukarı çkmış ama boynuna kordan dolanmış atkı gibi ve suyu fazla kafası biraz önde dedi kilosu fazla deil amansız gibi geldi 580 gram geçen hafta 560 tı bi haftada 20 grammı almış çok üzüldüm suyu fazlaysa kafası öndeyse ne gibi skntı olur lütfen yardımcı olun güzel anneler
masalsii ariyaliyya bilgim yok ama kilosu az gibi Geldi bana çünkü benim 22+3 de 585 gr dı🤷🏼♀️ Bilgisi olanlar yazarlar umarım canım
Hasderluna ariyaliyya bana da suyu fazla dendi bütün hamur işi, tatlı, karbonhidrat vs. minimum seviyede tüketiyorum pilav makarna ekmek hiç yok, sonra suyu azalmaya başladı yine de doktor gebelik sonuna kadar dikkat et dedi
Elif_buluy Canim benim uzulme dua et bol bol allah sifa versin yediklerinde arayi kapat muz ye kasar ye bebege gidiyoe direk banada kilosu az geldi
ariyaliyya Mom46 Seymabebgm Bttll Hasderluna Duamucizem acaba doğana kdar kilosu hastasını yakalıyabilirmi zaten tombik olması imkansız dimi arkadaşlar ilk bebeğim 2600 doğdu 8 aylık çok zayıf üzülüorm bu öyle olsn istemiorm
Mom46 İnan canım hiç bir bilgim yok ama bnde 24 haftalığım kilosu baya bir zayıf biz 750 g olmuşuz bol bol meyve ceviz haşlanmış yumurta tüket bebeğinin kilo almasına önem göster belki ileriki haftalarda düzelecek bir şeydir boşa kendinide bebeğinide strese sokma dua et bol bol Rabbim korktuğuna uğratmasın🤲🏻💙❤️
Seymabebgm ariyaliyya sabahlari haslanmis yumurts peynir ozellikle kasar peynir pekmez tahin eger seker durumu yoksa balli süt ceviz meyvelerden de muz bebege cok kilo aldiriyo canm bir ay duzenli yersen kilosunun toplayacagini dusunuyorum kordon konusunds bir bilgim yok
Mom46 ariyaliyya benm iştahım açık ya ama öyle ana yemek çok yemiyorum acıkınca ceviz yiyorum sürekli meyve tüketiyorum hurma yiyorum ve her sabah kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum
Bttll ariyaliyya gecmıs olsun canım inşallah toparlar. Kaşar peyniri ceviz badem sut yogurt bunlar bebege kilo aldırıyor dıyorlar istersen bunları bi dene kilosu ıcın
Beyzanur1995 ariyaliyya Bende 24 haftalığim ben de aşağıda bikinin üstünde hissettiğim.oluyor alanları geniş olduğu için rahatlar bence onun için öyle.bol bol dinlenin .bebeği besleyen şeyler yiyin yumurta yoğurt süt muz kuruyemiş pekmez tahin
Yaseminturan_ ariyaliyya bende 24+2 sata göre bugün 24+5 göründü 670 gram normal ama bebeğin kafası biraz önde dedi normal dogumu zorlar böyle devam ederse dedi ama haftasını da yakalayabilir dedi
Duamucizem ariyaliyya canım süt iç muz ye kasar ya iki güne bi nesguikli süt iç toparlar allhin izniyle stres yapma soluna yat sürekli
Beyzanur1995 ariyaliyya toparlar canım daha zamanin var son zamanlarda daha çok alıyorlar zaten .dediklerimi ye canım
Hasderluna ariyaliyya tabi anne olarak insan endişeleniyor ama önemli olan tombik olması zayıf olması değil sağlıklı olması, kan değerleri ciğerleri gelişimi güzel olduktan sonra 2500 bile doğsa önemli değil. Siz de stres yapmayın yediklerinize dikkat edin sağlıklı olun bebeğiniz de genetiğine göre güzel bir kiloya ulaşır. 😊
Bttll ariyaliyya yakalar canım tabi nıye yakalamasın sen bebegin fayda edecek seyler yemeye calıs bak hemen toparlar allahın izniyle