Sedumhu Çok garip hissediyorum kızıma ihanet etmiş gibi ve karnımdakine sevinemediğim için onada ihanet etmiş gibiyim
Azrazerin Sedumhu olmuş bitmiş artık hem daha doğmasına upuzun bir süreç var 🥰 o süreyi dolu dolu geçir işte ☺️ Üzüleceğine tadını çıkar
Wait_my_second_baby Sedumhu bence fe oglum 11 aylik ve ben 8 haftalik hamileyim.aynu durum bende de var🥺 ama daha kotuusu oglusuma vakit ayiramiyorim hep uyuyorum .vee en kotusude kucagima alamiyorum
sonsuzmasalim Sedumhu İlla ki zor olacaktır ama biz kadınların başaramayacağı bi şey yoktur. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🌼
36N-05 Sedumhu oyle düşünme allah vermiş hem benim abimle aramda 1 yaş bile yok beraber büyüdük çok güzel bir duygu
sonsuzmasalim Wait_my_second_baby benim oğlumda geçen hafta yaşına bastı ve ben 11 haftalık hamileyim😅 bende isteyerek hamile kaldım fakat çok zorlanıyorum çok kusuyorum uykusuzum🥺 inşallah geri kalan hamileliğim rahat geçer diye ümit ediyorum🥰 benimki 11 aylıkken yürümeye başladı taşımaktan kurtuldum, darısı başına😅
Selimem Bence ne kadar şanslısın Allah nasip etmiş ikisi bir büyür gider sakın üzülme :) allahım olmayanlara da nasip etsin bizlerde hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin amin 🤲🏻💋🧿
Wait_my_second_baby sonsuzmasalim amin canim.benimkii kilolumu ne emeklemiyor bile.tutunup duramiyor.yuvarlaniyor
Damlaustglu Çok güzel 🤗 Bende inşallah öyle yapmayı düşünüyorum bebeğim doğduktan sonra hemen istiyorum yaşları yakın olsun arkadaş olsunlar birlikte büyüsünler çok anıları olsun 🌸
kubracetin Öyle düşünme benimde kardeşimle 10 ay 14 gün var annem hep der ikiz gibi büyüdünuz birimiz olmadan digerimiz sofraya oturmazmis güzel düşün herşey güzel olsun sen annesin güçlüyüz ve üstünde geleceksin ☺️