Eveettt her zaman düşünüyordum bende doğum hikayemi yazabilecekmiyim diye çok şükür Rabbim bana da nasip etti 31.01 de çok şükür kızıma kavuştum. Çok rahat bir hamilelik geçirdim diyebilirim hiç sıkıntım olmadı ve normal doğum yolunda ilerledik hep ama maalesef 38.haftam da çatımın çok dar olduğunu öğrendim bebeğim de iriydi doktor omuzları takılı kalır sezeryan yapalım dedi tabiki de kabul ettim 31 ocağa gün aldık ve spinal sezeryan ile kızıma kavuştum 1 gün önce 3850 gram olan kızım 4 kg 52 cm doğdu o anı yaşamak paha biçilemez ama spinal sonrası beni çok zorladı halen bile kendime gelebilmiş değilim başım omuzlarım belim kırılacak gibi ağrıyor hergun serum taktırıyorum 1 hafta 10 gün sürer dedi doktorum bir an önce geçmesi için dua ediyorum herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş tabiki benim bünyem kaldırmamış ama herşeye rağmen meleğim şuan yanımda uyuyor Rabbime binlerce kez şükür onun kokusu herşeye bedel Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah 🙏 sormak istediğiniz şeyler varsa seve seve cevaplarım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum 🙏😍😍