gmzmg Haticeakks 24. Hafta yaşam sınırıdır. Yani bu haftadan itibaren doğan bebeklerin yaşama ihtimali var. Tabii hafta ne kadar fazla olursa yaşama ihtimali de o kadar yüksek olur. Haliyle 7 aylık Yaşar 8 yaşamaz demenin ne mantıkla ne tıp bilimiyle zerre alakası yok.
Meron Bende bugün doktora gittim 33 haftalık oldum doğum pozisyonuna girmeye başlamış iki hafta daha gelmese iyi olur dedi progestan kullanıyordum Zaten artık hep yatacaksın evde dedi bakalım hayırlısı
Haticeakks Meron benimkide doğum pozisyonunu almıştı 27. Haftada şimdi dönmüş makat geliş olmuş ve hala aşağıda
Selalee22 Haticeakks eskiden öyleydi kuves olmadigi zamanlarda 7 aylik bebek solunum sıkntisı ciddi derecede yasamz ama 8 aylik bebek yasardıği icin 8 aylik bebekler genelde kalmiyodu arastrn gorursunuz Allah'ın hikmeti ama artik her alanda tıb ilerledi ilerliyor 5 aylik bebek bile kaliyor nette var hic bisey olmaz bebeğine endise etme ama yinede insallah 9 ayini tamamlayip dogurursun insallah
Bks Haticeakks öyle birsey var tıbben de. Ciğerlerin gelişmesiyle ilgili. Ama artık tıp ilerlediği için ciğer geliştirici iğneler vurulunca kötü durumlar eskisi kadar yaşanmıyor. Siz içinizi rahat tutun
Betulaks Haticeakks siz kacıncı haftadasınız ve rahım uzunluğun kaç olmuş ben 29 haftalıkken 18 mm e düştüğünü soyledi zaten serklaj var progestanı çift doza cıkarttı sizde durum nasıl?
Haticeakks Betulaks benimki 25 mm çıktı 27. Haftada progestan kullanıyorum günde iki kez ve üç günde bir iğne vurduruyorum progestan yine. Dört doz da ciğer geliştirici oldum
Gulsahim Haticeakks güldüm ya yaşamaz olur mu 8 aylık daha çok tutunma şansı var. Hry allahım ya asla canını sıkma onlar çok eskide kaldı... Hurafe onlar
Betulaks Haticeakks progestanı tek seferde çift doz olarakmı alıyorsunuz yoksa sabah akşam olarakmı ?
Ruhsuz Benim abimin eşi 24 haftalık doğum yaptı 5 aylık oluyor galiba 700 gr doğdu 3 yaşına basacak şimdi baya hastanede kaldı ama yaşıyor hamdolsun Rabbim ömür verdikten sonra her şekil yaşar kulak asmayın söylenenlere
Nuriiiiii Mantıken buna inanıyırmusunuz gerçekten , bir ebe olarak yazıyorum , hafta hafta bebeğin organları oluşumu ve gelişimi olur, haftası ne kadar büyük olursa gelişimi de o kadar fazla ve iyi olur.
Haticeakks Nuriiiiii şuan öyle bir ruh hali icindeyim ki anlatamam saçma geldiğini bile bile kötü seylere inanıyor insan.
prensannesi_ Hic öyle bisey yok canım ablamin kizi 8 aylık doğdu şimdi boyu beni geçmiş gorumcemin oğlu 8 aylık yani ölseydi eğer 8 aylık bebekler onlarda ölürdü herhalde
Haticeakks Betulaks sabah ve akşam tok karınla alıyorum ben fitil olarakta değil çünkü vajinal enfeksiyonumda var onu geçirmek için krem kullanıyorum o sebeple vajinadan almıyorum doktor vajinadan al dedi yan et yapmıyorsa ağızdan da alabilirsin dedi bende yan etki yapmıyor
Adige09 Haticeakks bence güzel bakmak sevaptır deyimini bizim cahil toplumumuz güzele bakmak sevaptır olarak nasil değiştirdiyse ; bu sizin 8 aylik ölür , 7 aylik yaşar muhabbetini de ayni zihniyetin bir ürünü kabul edip ciddiye almayin 😂
Beyzanur1995 Haticeakks çok saçma herkes doktor gibi bilmiş bilmiş konuşmayı çok seviyorlar moral bozmaktan başka yaptığı bisey yok bunların. O yüzden takmayın kafaniza kendinizi strese sokmayın bebeğinizi düşünün.8 aylık bebek gelişimini tamamlamış oluyor yaşama şansı çok yuksek 7 ayliga bakarak