Aslisbtl Kızlar dün nişanım geldi hafif karın ağrılarım oluştu gece, bugünde karnıma ve kasığıma ağrı giriyorr uzun müddet kalıyorum öyle sonra geçiyor rahatlıyorum. Doktora gitmeme gerek var mı gerçek sancımı tam bilemediğim için ?
Beyza3454 Aslisbtl merhaba ben 38+4 teyim bugün hemen hemen yakınmış zamanlarımız nişanınız lekeli mi geldi acaba benim geçtiğimiz cuma gecesi jölemsi mukus gibi geldi kahverengi veya pembe gibi lekeyle birlikte gelmemişti o gün neredeyse akşama kadar hafif sancımsı ağrılar çektim sancılar düzene girip sıklaşınca hastaneye giderim diye düşünmüştüm ertesi gün de tam tersi oldu akşama kadar hiç ağrım yoktu akşamdan sonra hafif seyretti ama dün gün boyu hafif hafif kasıklarımda ve pelvis kemiklerimde ağrılar hissetmiştim hep artık akşam 10 buçuk gibi dayanılmaz bi sancı girdi kasıklarımdan sol bacağıma doğru bağırmıştım acıdan eşim geldi artık gidip bi bakalım dedik nst ye bağladılar normal durumda senin sancın görünmüyor alttan muayene edicez dediler 1 santim açıklık var ama duraksama olmuş bekleyin bi durum olursa gelirsiniz yine dedi eve geldik gece 12 de uyuyamadım tabii uzun bi süre sonra sabah 7 buçukta uyanıp baktığımda bu sefer kanlı nişan gelmişti gün boyu böyle gelmeye devam ediyor şuanda halaa beklemedeyim yarın rutin kontrolüm var ne durumda olur o zamana kadar açılmam hiç bilmiyorum hayırlısı Allah tan inşallah siz kontrole bi gidin bi baktırın derim ben olurda açılmam olur suni sancı verelim derler diye gitmemiştim ama gidince anladım ki en azından belirsiz bişey kalmamış oldu bütün o sıkıntılar içinde bekliyorsun çünkü öylesi daha kötü ilk gebelik olunca insan bilmediğinden daha çok stres yapıyor bu arada sizinde ilk gebeliğiniz mi?Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alabilmesi nasip etsin inşallah 😊
Balimkiz Benim bildiğim nişan geldikten en fazla 1 hafta sonra doğum oluyor diyolar lar siz yinede bir doktorunuza haber verin şimdiden Allah kurtarsın
Aslisbtl Beyza3454 benimde kanlı geldi dün gece, dakika tuttum 5 dakikadan 3 dakikaya düştü. Nst ye bağladılar şimdi ama sancı çıkmıyor bakalım
Beyza3454 Aslisbtl bugün muayeneye gittim halaa 1 santim açıklık var dedi gönderdi ne kadar stresli bi durummuş