Baharenna Merhaba hanımlar ağır mide bulantıları kabızlık ve kusma ile geçen hamileliğim var ve hiçbir şekilde yemek yiyemiyorum 6. Haftadayız ne yiyebilirim ne önerirsiniz ?
Meliha_nur Baharenna canim baharat ve az salcali az yagli ye mesela yogurt corbasi yarmali tuzlu biraz cok iyi geliyo egerki bilirsen birde arabaşı corbasi var o en iyi cozum kaynar kaynar bol limonlu ama hamursuz
Ggamze Baharenna ilk 3ay bebek anne kanından besleniyormuş .bende öyleydim ne yesem çıkarıyordum .yiyebiliyorsan ev yapımı yoğurt süt .haşlanmış patates çubuk kraker icin ne alıyorsa onu ye canım .
Berson Baharenna 4 gündür makarna yiyorum yemeklerin kokusuna tahamülüm yok daha hiç kusmadım fakat tiksinme başladı sabah kızarmış ekmek 1 haşlanmış yumurta öğlen yoğurt çorbası akşam haşlanmış tavuk göğsü bolca karışık salata ve makarna 🤗 4 gündür durumum bu allah kolaylık versin
Baharenna Meliha_nur sağol canım arabaşı bilmiyorum ama yoğurt çorbasını deneyeceğim allah razı olsun ❤️☺️
Baharenna Berson valla çok güzel yiyorsun canım maşallah 🧿 ağzıma tek bir lokma koyamıyoruz yediğimi de kusuyorum