YelizA 11 haftalıkken bi pipi görüyorum sanki ama bidahakinde tekrar bakalım dedi 💙 14+3 gittik ahanda pipisi kesin erkek dedi isaretledi bide pipi yazdı verdi elime kağıdı🥰 🤭🤭🤭
kubraninevi Hayraz bacak arası boşsa neden erkek gibi duruyor anlamadım, bana 14. Haftada bacak arası boş olduğundan kız dedi de doktorum 😌
Hayraz kubraninevi yukarda ki ultrason için erkeğe benziyor dedim. Benim ki bacak arası boş kız dedi doktor dedim. Yanlış mı anlasildi🤷♀️
Miniminti Cerenssn Cerenssn merhaba benim son adet tarihim 27 ekim ve doktorum 2 agustos dogum dedi sizinki de dogru bence
Ozzzgeee Miniminti Cerenssn bnmde 28 Ekim sizin suan kac hafta olarak görünüyor gecen hafta 13 haftalıkken gittigmde 15 haftalık ddi doktor cok sasrdm suan 14 haftadaym ama bana göre
Razis1 Yusufcuk6 aynen ya burukluk bendede olmstu oğlum war ikinci de erkek dedi doktor ama kemik yapısına göre pipi gördüğünden deql göstermedi çocuk
Yusufcuk6 Razis1 canım geç oldu cvp vermem bizim kesin erkek ınş senin buruklugun gitmiştir olsun allah sağlık versin gerisi gelir nasip 🙏şimdi 20 haftalik çok yaramaz bir oğlanla başım dertte bide büyük oğlumda temmuz doğumlu aynı güne denk gelcekler abi kardeş
__meczup__ 12 haftalıkken kız dedi ama hazırlık yapma kimseye söyleme dedi 16 haftalığım 17+4 de randevum var bakalım net belli olacaktır
Bbee2929 Hlyyldz inş bu evladını sağlıkla kucağına alırsın cok üzüldüm 😔😞 ritim bozukluğun ne derecede sorabilir miyim acaba bende de var cunku :(
Hlyyldz Bbee2929 aslinda cokta etkiliycek bi durum yok dedi doktorum biseyde kullanmiyorum vermedi yani kansiz olunca asiri carpintim oluyor ama normal dogum yaptim sorunda olmadi o doktor korkak cikti onuda bahane etti iste
Tedenss71 Nursrbg Nursrbg Ben 12. Haftada öğrendim hayırlısıyla bi oğlum olucak darısı isteyen herkese sağlıkla inşallah 😊😇
Hayalperesttt Dilarasavull44 popo altı görüntüsü verdi ortada bi doluluk vardı kız diyen ise çok uğraştu bebek göstermeyince kız olabilir dedi