Nururuk Ayse_ONAL68 benim martın sonu gözüktüğü için daha hazırlamadım 🙄 ama burada bekliyeyim bende 😍
Gnt38 Ayse_ONAL68 34 oldum ama hala hazır değil yıkamadım bile umarım oğlum bi sürpriz yapıp erken falan gelmek istemez 😎
Nurr Ayse_ONAL68 hiçbir seyim hazır degil bitek yorgan aldım okadar 🙈ilk gebeliğimde de 36.haftada hazırlamıştım hersey 🙈
Nururuk Ayse_ONAL68 valla battaniyedir, nevresimdir, çoraplarını, peluş oyuncaklarını, yastıklarını falan yıkadım, kendi pijamalarım ve bebeğin kıyafetleri kaldı bir tek
Ayse_ONAL68 Gnt38 canım ben 2 gündür yıkıyorum utuluyorum falan baya da yoruldum daha fazla erteleme istersen. Ne olur ne olmaz
Berivan21- @Ayse_ONAL68 benimde mart 26 görünüyo tabi Rabbim bilir ne zaman olacağını doğumun ☺️ Henüz yıkamaya falan başlamadım kıyafetleri falan bu hafta başlıyacam inşallah hazırlamaya ☺️
Adige09 Nurr bende 36+3 ümit daha hazırlamaya niyetim yok o derece gamsizim ayol 🤣🤣🤣🤭 tosunum gelcek anası daha yayılıyor
Kifayet Ayse_ONAL68 bugün 35 haftalık olduk Bebek için 4 takım hastane çıkışı 5’li 1 tane 8 ‘li hastane çıkışı 1 nohut 1 müslin 1 penye battaniye 15 tane bez ıslak mendil ağız mendili 3 tane yelek emzik biberon puset kendim içinde 2 takım alt üst pijama takımı bitane ayrı pijama alt depend göğüs pedi iç çamaşır çorap kalın yün yelek lohusa terliği vs bu tür şeyler eksik kaldımı bilmiyorum aklıma gelenleri koydum canım
Ayse_ONAL68 Ygttt benimde son 36 gün var kıyafetlerini yıkıyorum 2 gündür ama çantamı hazırlamadım. Ne aldın çantana canım