senathesena Ezgimelek benim çok ağrıyor iki günün biri nerdeyse. Ama hiç ilaç almadım işte bayağı zorlanıyorum sonra eve gidip yatıyorum hemen. Böyle giderse doktorumla görüşüp ilaç alıcam.
OlgaArslan Ezgimelek her gün ağrıyor maalesef ve üstüne üstelik migrenim de var parolla idare ediyorum günde en fazla 4 tane içebilirsin dedi doktorum
Gzemarss 13.haftadan sonra her hamile yaşıyor kuzum benim hergun ağrıyor doktor parol yazmış normalde migrex kullanirken geçerdi parol cidden hamileyken hemen geçiriyormuş 😌🙏 parol ya da minoset kullanabilirsim doktorum yazdi
Ezgimelek Gzemarss ya benimde çok ağrıyo 14 haftadayım dayanılcak gibi değil doktorum arveles kullanabilirsin dedi ama ben kullanmak istemedim onu
yldzpnaar96 Parol bebe asprini gibi cok bas agrısı yaşıyan bi insanım kullanıyorum etkisi yok dozu düşük diye bi tek onu içmeye izin veriliyo zaten kendi doktorum uygun bi serum taktırıyo anca oyle geciyo acıkcası baska türlü çekilecek gibi değil
Nese_krc Ezgimelek benimde 13 haftamı bitirdiğimde gece dahil 2 gün boyunca ağrıdı, 1 tane parol içtim artık dayanamadım ama dünden beri ağrı yok.