Esrakrc Arkadaşlar. Cevremdeki tüm hamile arkadaşlarım kızı. Olacaklar ilk zamanlarında hissettiklerinde solda hissetmiş. Erkek olacaklar da sağda hissetmiş siz hangı tarafınızda hissettiniz ve cinsiyetiniz ne ?
Deryaikrasu Esrakrc kıZımı da oğlumu da solda hissettim 🙄 yani hiç alakası yok cinsiyetle hangi tarafında hissettiğinin bence hangi taraftaki yumurtanın döllenmesine bağlı 😒😊
Syd34 Esrakrc ben daha hissetmiyorum cinsiyet de belli değişdeğil ama çok merak ediyorum benimde her tanıdığımda tutan teori ikili testteki beta hcg değeri 50den yukarı olanlar kız 50den aşda olanlar erkek oomuş hep çevremdekilerin bakalım bende tutcak mı🤗
Asyam58 Esrakrc Esrakrc ilk basta sol kasigim agriyordu benim solumda hissettim doktora gittigimde de surekli ultrasonda soluma bakiyordu genelde kizlar solda diyorlar ama degisiyormus
Betulbekil Esrakrc ben internetten baktığımda belirtiler hep kız gibiydi ama erkek çıktı kendimi kıza o kadar odakladım ki doktor erkek deyince bi şoka girdim çevremde ki herkeste kız diyordu ama tam tersi çıktı
Tugce_61 Solda benim htc değerim 50 üstü ve nub teorisine göre de Çin takvimi herşey kız gösteriyordu Rus takvimi hariç kazanan Rus takvimi oldu bebiş erkek 💙
Hapyannecik Bence öle bisi yok benimki erkek sag tarafta :) bide göbeğim sivri gidiyo onun icin erkek oldugu nasilda belli diyolar hep 😊
Betulbekil Esrakrc inşallah heyecan basmıştır tabi içine doğan olur inşallah ve hayırlı bi bebek olur
Kardelenyigit Alakası yok kuzu benim cinsiyete daiir her şeeyy ama her şey erkekti aklına gelebilecek her şey 😂ama bir kızım oluyoorr 🥰
Esrakrc Kardelenyigit allah hepimizin gönlüne göre versın sağ sağlim kucaklarımıza allaım ınsallah sağlıcakla
Esrakrc Hapyannecik hep erkek görüyordum gecen kız bebegı gördüm ama herşeyi maviydi Bezı falan kızımız olursa nefes koymak ıstıyoruz bebek yatıyordu eşim bu kızmı erkekmı dıyordu saçlı bebekti bezı mavıydı cocugu elinden tutup kaldırıp bak nefesımiz diyordum bı onda gordum kızı