MerveninKuzusu Son adet tarihine göre hesaplayınca 8+1 gün , ama kan sonucunda geçen hafta 5 haftalık denildi yani şuan 6 haftalık henüz doktora gitmedim ultrason falan için, siz bilirsiniz hangi haftada saymam lazım ilk bebeğim.
arslanmerve57 MerveninKuzusu geç döllenme olmuştur canım bende de aynı durum oldu ultrasonda net belli olur
Asyam58 MerveninKuzusu bende kan verdigimde kanin sonucuna gore 6 haftalik duruyordu ama 6 haftalik mi diye sormustum hayir dedi doktor cunku kan degerine bakmiyomus o canim yukselmesi sadece var oldugunu gosteriyorms yani ordaki haftalik degerler birsey ifade etmiyormus ultrasonda-cikicak ne kadarlik oldugu
Gulsahim MerveninKuzusu ultrasonda belli oluyor kuzum.. Benimde ilk öğrendiğimde 68 beta hcg ile 6 haftalık diyordu şaşırmıştım.. Doktor biz hamile kalan her kadını 1 aylık sayarız ultrasonda çıkar dedi... Birde dediğin gibi adet günü bitince temizlrnince oluyor mecburen... Çok değil öğrenirsin yani 💕🤗
Esrakrc yefeninannesi Bebegin büyüdükçe dogrusu ultrasonda çıkıyor canım benımde doktor bi hafta geriden söylüyordu şuan normal
MerveninKuzusu yefeninannesi zaten adet 9aralıktaydı ilk korunmasız ilişki 6ocaktaydı kusura bakmayın açık açık yazıyorum
MerveninKuzusu Esrakrc Esrakrc ultrasonda belli olur heralde tam gelişimi o zaman değil mi haftası falan olarak teşekkür ederim ☺️
MerveninKuzusu Gulsahim teşekkür ederim canım benim ☺️ bana 5 hafta 8 olmadan doktora gitmene gerek yok dediler ondan kafam karıştı zaten Neyse bu hafta gideyim de öğreneyim bari 🌿