SunaKzl Ebrar18 devlette erkek demişlerdi kordonu pipi sanıyorlarmış sonra detaylim da devlette idi orada bildiğin herşeyi görüyorsun orada kiz demişti emin olamayıp özele gittim orada orasını gosterdiler ve kesin ki oldigunu anladim
Mucizemmm00 Cokmucokbilmisimne 23 haftalıkken yaptirdim bütün organlarini benden ona giden kan akısı vs herseye bakıldı incelendi ölcüldü. Cd dede foto ve videolarini attı allaha sukur hersey normal cikti 🌸
Cokmucokbilmisimne Mucizemmm00 şükür benimkisinde de herşey normal çıktı yüzünü gösterdi mutlu olduğum birandı 🥰
Gul-08 Ben de 20+5 im bugün haftaya Cuma ayrıntılıya gireceğim inşallah, çok heyecanlıyım, 10 haftalıkken düşük tehlikesi atlattım geçti çok şükür her şey yolunda diyor doktorum ama yine de çok meraklanıyorum, umarım her şey yolundadır🙏
mdncbn hndgkct ben de Cüneyt beye gidiyorum detaylı ultrasonla alakalı bir şey söylemedi şuan 17 haftalık sizin kaç?
hndgkct mdncbn ben 21+2 yim canım salı günü gideceğim size de bir dahaki kontrolünüzde söyler diye düşünüyorum bende 18+3 teyken söylemişti 🙏
mdncbn hndgkct ayrıntılı ultrasondan memnun kaldınız mı? 2li yada 4lü tarama testinde bakılan ultrasonla mı bakıyo dr?
Sln1010 Cokmucokbilmisimne Bana da doktorum çikolata yemememi önermişti. Ölçümü rahat yapabilmek adına malum çikolata hareketlensin diye yeniyor 🙂 yüzünü göstermezse Dr biraz gezip tekrar gelin diyor 🙂
Cokmucokbilmisimne Sln1010 ben normal ofiste sandvicimi yedim tatlı uzun süredir tüketmiyorum zaten su içmiştim bebeğim genel olarak hareketli bir bebek ultrason çekiminde yüzünü gösterdi doktorunu memnun edebilecek bütün pozisyonlara girdi sağolsun beni strese sokmadı 😁
hndgkct mdncbn evet tabiki memnun kaldım 2 li tarama testi yapılan Makinele baktı doktor gayet iyiydi 20 dk falan bakıldı çok şükür bir sorun yok 3 Mart’ta şeker yükleme yapılcak 🙏
mdncbn hndgkct Sevindim sizin adınıza..Güzel sonuçlar almaya devam edersiniz inşallah 🙏🏻Cüneyt bey kendi mi baktı? Ben Muğla’ya gitmeyi düşünüyorum da dr müsade ederse? Meraktan sorularım artıyor 😊 Siz benden önde gidiyosunuz ya tecrübeleri almak istiyorum
hndgkct mdncbn teşekkür ederim inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız 🙏 Cüneyt bey değil başka bir doktor baktı bir bayan bir de erkek vardı ben erkek olana gittim ücreti yüksek biraz bana da dedi Muğla’ya gidebilirsin orda da yaptırabilirsin diye ama ben gitmedim biraz zor geldi açıkcası yine aynı hastanede olsun dedim
Miniginannesiii Bende 20 haftalığım 2 hafta sonra devlette baktıracağım renkli ultrason varmı acaba devlette yüzünün görüntüsünü falan bana verirler mi
mdncbn hndgkct inşallah🙏🏻 490 TL diye biliyorum ücretini. İş yerinden izin alabilirsem Muğla’ya gitmeyi düşünüyorum. Tabi randevu falan da hemen verirlerse.
SunaKzl Ays_clkl 16 haftaligim sanırım sonra 20 lerde söylediler sonra detaylıca girdim 5.5 aylık iken kız olduğunu ogrendim
hndgkct mdncbn aynen 490 tl ye yaptırdık açıkçası biz de aradık muğlayı ama randevu alamadık bi aksilik oldu yani ulaşamadık falan sonradan vazgectik böylesi kısmetmiş bu şekilde oldu siz de duruma göre bakarsınız inşalalh alırsınız randevu tabiki daha iyi olur 🙏
61gamze81 Zlmdnccc sonuçlar hemen çıkıyor mu doktor veriyor mu yani bende devlette yaptırıcam da haftaya
Zlmdnccc 61gamze81 sonuc degil canım yaparken ultrasona bakıyo ya o sırada soyluyo iyi diye sonra rapor yazıyo doktorun da hemen detayları soyler