Ebaki Yello bildiğim kadarıyla yumurtlama gününde yapıstırcan Bi gün bırakıp cıkarcan Baska bilen varsa yazsın 🙄emin değilim cünkü
H1z2a3 Yello canım adetin bitimine iki gün kala kuyruk sokumu tarafına atılıyordu sanki yerinden tam emin değilim ama adet bitimine iki gün kala olduğunu biliyorum
__birafitap__ Yello ben yumurtlama zamanı taktım 2 gün kaldı kuzum kesinlikle etkisi olduğunu düşünüyorum normalde yumurtlamam olmaz benim. Yakiyla klomen kullandım ama klomen bittiği günün ertesi günü gittim ve 3 tane 18 mm yumurta oluştuğunu öğrendim kullanmasam bu kadar olmazdı heralde
sumosgoksu Yello Ben de kullandım canım adetin Bittiği gün duş alıp yapıştırdım Adetime 10 gün var bekliyorum bakalım
Ebaki Yello bnde yumurtlama zamanı diye okudum burda cnm @Tugce1803 cnm sen yapmıs tın bilgi verir misin 🙄🤲
Yello __birafitap__ canım banada doktor verdı klomen ıcıyorm yakıda aldım adetım bıttı gıbı yapıstrsammıki yumurtlama zamnıda yapıstırırım
Tugce1803 Ebaki ben ilk olarak adet bitiminin ilk günü duş alıp sonra yakıtı yapıştırdım 1 gün kaldı o gün ilişkiye girdik daha sonra çıkardım. Tekrar yumurtlama günü aynı şekilde yaptım. Bel boşluğuna yapıştırılıyor eşiniz yapsa daha iyi olur😊
Ebaki Tugce1803 https://i.imgyukle.com/2020/02/09/nSzxPj.jpg cnm bna yardımcı olur musun bugun yaptım bu testi anında kop koyu cıktı ama Bn 31 yumurtlama 1 catlama gördüm sanıyorum demmekki öyle değil iy miş
DiplomaliEvHanimi Kizlaar 27ocakda tarlusalla adet olmustum bugun hala devam ediyo 😢😢 8.gun kipkirmizi peceyeye geldi baya korkmaya basladim doktr cevap vermio ondan yazmiom bi zarari olurmuki 😢 persmbe randevm var bugun 10da son femerayi icecem 😒😒😒