Luisluis Molfix 1 numara 240 tane fazla mi olur acaba? Sanırım kalıpları küçük diyorlar molfix için ama 240 tane fazla gelir mi paket bitmeden 2 ye geçmemiz gerekir mi acaba?
Edaa3595 Luisluis al canım biz 40 günlüğüz hala 1 numara kullanıyoruz ilkten 100 lü almıştık üstüne 2 kere 62li mi ne aldık öyle küçük falan da olmuyor ayrıca bende ilk küçük olur demiştim ama olmadı :)
Muguet Luisluis çok fazla ben 80 tane aldım O bile fazlaydı. Bebeğiniz iri olursa bir de hemen 2 ye geçiliyor :/
Akyuz61 Luisluis ben 1 paket kullandım 1 numaradan pişik yaptığı için değiştirdim ama küçük falan olmadı tam oldu
Luisluis Merve_kucuk şuan indirimde de o yüzden alıyım dedim 2 numarasını da alıcam 1 paket ama 240 fazla olursa daha düşük adetlilerine bakıyım diyorum
Gul6100 2 numara aldim ben 1 numara premature bebislere ancak oluyor.ve 240 cok fazla hemencik buyuyorlar
Gul6100 Luisluis yok henuz kullanmadik mayista insallah. Ama kime sorduysam oyle dediler sonra bi tane ornek gordum 2 numaraya karar verdim gercekten minnak yani. 2 numaranin uzerinde 3-6 kilo diyede yaziyor. Malum minnoslar 3 ve uzeri dogdugu icin genellikle oyle tercih ettim
Gzdkskn Edaa3595 nasıl peki sızdırma yapıyor mu pişik falan bende prima Molfix arası kaldım Prima çok pahalı geliyor 😣😂
Melos58 Luisluis bende molfix 1 numara 120 adet aldım duruma göre büyütürüm. Çünkü ilk kızımda hemen 2 numaraya geçmiştik
Efesevim Bende indirimde molfix 1 numara 240 tane aldım bilmeden 2,5 kilo ile 5 kilo arası yazıyor sonra bikaç kişiye sordum 40ı çıkana yeter bunlar dedi kimse fazla demedi 5 kiloya kaç aylık olunca gelirki öyle düşünmek lazım