Cansunurettim 26haftalık hamileyim şehir hastanesine gitmek istiyorum sizce hangi doktoru tercih etmeliyim
2kezanne Cansunurettim murat afşin turhan gidiyorum simdilik iyi 1,5 ay oldu oncesinde ozele gidiyordum dogurayim postta acicam ins😂😂yok çünkü burda pek yok hatta hic yok gibi😂😂😂
Kupik Cansunurettim valla ben bi test yaptırmaya gitmiştim bin pişman oldum ha doktorunlarin hepsi nasıl bilmiyorum tabi
Myasminn Cansunurettim Özlem Özgün Uyanıklar canım bende ona gidiyorum çok tatlı dilli ve ilgili bi bayan
Cansunurettim duygu_ozgenc başta özele gittim die ilgilenmiyolar ali algüne gittim ilgi göremedim azarlarak konuşuoo derdimi anlatamıyorum
Cansunurettim 2kezanne güzl ilgileniyomu bişy dedigimde devlet azarlıoo bugün ali algüne gittim bişy derken azarlıoo derdimi anlatamıom
2kezanne Cansunurettim yok birsey demiyo sorabiliyorsun birsey oldugunda ben ilk gittigimde pek konusmadim anlattim sadece durumumu tamm dedi sonrasinda sordum aklima takilani
htc_jimm29 Bursa şehir hastanesinde önerebileceğim Zeliha atak var birde geçenlerde bir hamile bir bayanla Tanıştım 3. Gebeliği doktoru Serhat Ünal imiş 2 doğumunuda o yapmış çok memnun olduğunu söylemişti aklında bulunsun ikisinide bir araştır