Melekkannesi Mom46 bende lokman hekime gittim bi kaç defa Ayrıntılı için de kasım turana gittim on numara harika bi doktor
Mom46 Pembepanterr ben hiç detaylıya gitmedim bunu doktor verdi ikinci 4d miz her gittiğimde muayene edip 4dsini veriyor
Pembepanterr Mom46 bizimkinin 4d si yok sanırım cunku geçen gün sordum bana detaylı mı diyor 🙄 bide özele gidiyorum başka yerde bakıcam artık
uykutulumu Mom46 ben de Lokman Hekim'de Yasemin hanıma gidicem ilk kez. Onunla ilgili bi bilginiz var mı acaba nasıl bi doktor?
Seymen1905 Pembepanterr yani biz şimdi istesek vermezler mi acaba devlette ki doktor bana geçti tarihi dedi ama belki özeller çeker bilemedim
Pembepanterr Seymen1905 detayla usg farklı zaten ya 22. Ya 24. Haftaya kadar bakılıyor ama 4 d isteseniz başka yerde yaptırabilirsiniz 😊
Mom46 Hzurm35 bncedee akdamarda yapın doğumda hiç bir şekilde lokman hastanesi özel olmasına rağmen ilgilenmiyor😒o yüzden bnde inşlh memleketimde yapacağım doğumu
ipekcim Pembepanterr hayir ikiki taramaya girdim oda ayrintiliydi ama boyle degildi. Kacinci haftada oluyor bu dedğiniz
Pembepanterr ipekcim benim dediğim detayla 19-23 arası yapılıyor 😊 bebeğin tüm organlarına bakılıyor yüzünüde görüyorsunuz herşeyiyle inceleniyor çünkü
uykutulumu Mom46 peki sizce lokman hekim, hayattan daha mı iyi? Hiç bilmiyoruz çünkü arayınca direkt hayattan randevu verdiler
MelekAnnesiii Biz her gittigimizde renkli bir fotoğrafla dönüyoruz albüm yapacaz yakında 🥰 bide doktorumuz maile videolarini atiyor 🥰🥰