Deletedmom3 Kizlar 37 haftaligiz dogumdan sonra organik pamuk aldim bebegin alt temizligi icin ama disariya cikarsak her zaman ilik su bulamayabilirim tavsiye ettiginiz temiz icerikli parfumsuz islak havlu var mi?
Ebrubera Deletedmom3 aynı şeyi ben de düşündüm bi bardak boyu termos alıp kaynatılmış su olarak çantanıza koyabilirsiniz ben öyle yapacağım
Dkktlbsra Deletedmom3 instagramda muhendisoğlu dye bi sayfa var bütün herşeyi incelehip yorumluya ıslak mendillere bakabilirsinz
tumerseyma Deletedmom3 Muhendisoglu artık reklam yapmaya başladı ama icerikkurdu sayfasını takip edebilirsiniz 🥰 hem uygun hem temiz olarak babyme islak mendil önerebilirim bende bu sayfalardan görüp aldım
Kbrbydk Deletedmom3 sleepy, pampers,waterwipes, şokun ıslak mendili bebeland, carrefourun ıslak mendili, e bebek ve jokerin kendi markaları tavsiye ediliyor.ben sleepy tercih ettim.
Deletedmom3 Ebrubera her zaman ona vaktim olmayabilir diye dusundum yolculukta alisveriste vs kurtarici bisey ariyorum ama icime sinmezse yine dediginiz mantikli oyle olabilir tesekkur ederim 😊
Ebrubera Deletedmom3 bence oluyo ya 😁 bebekli anneler extradan geç hazırlanır 😂 buna hakkımız var 😁 Hep dışarı çantasında bulundurun içme suyu olarak kullanmıcaz zaten kaynamış kapaklı termosta da olacağı için ılık soğuk arası bişey olur. Bebek bezi yedek kıyafet çantada nası duruyosa şişe de durur. Ani durumlar elbet olucaktır bu durumda ben sleppy yada unı baby tercih ederim
Deletedmom3 Dkktlbsra tumerseyma Kbrbydk Feris edaaedaa33 ozgeya aysenur30 ays_ays cok tesekkur ederim sanirim yorumlara gore en iyisi sleepy ve waterwipes ikisini de inceleyecegim en azindan birden cok secenegi eledik cok tesekkur ederim 😍😍
edaaedaa33 Deletedmom3 Tek bir marka var water wipes %99 su %1 greyfurt özü tamamen dogal bıraz pahalı sadce 😌
Deletedmom3 Ebrubera evet sabit bi su bulundurmak mantikli yedek olarakta yine de bi sleepy veya waterwipes alirim artik diye dusunuyorum genellikle onlar tavsiye edilmis
ays_ays Deletedmom3 kesinlikle sleepy kzım doğalı 14 gün oluyo pamuk kullanıyorum baya gidiyo bu arada e bebekte baby me 6 lı 32 TL tanesi 5 kusura geliyo o baya iyi fiyat olarak ondan al bende ben 2 haftada 12 li bitti ve artık geceleri bazen veya hastaneye giderken ıslak havlu kullanıyorum hastane hediye olarak we baby verdi bana ama o kokulu sleepy kadar doğal değil bence
Deletedmom3 BusraDevlet83 sleepy nin bezini almayi dusunuyordum islak mendilinide inceleyecegim tesekkur ederim 🌸
Ebrubera Deletedmom3 evet gün geçtikçe çantamızın sabitleri değişir zamanla anne çantası taşımaya gerek kalmayan zamanları da görürüz inşallah 💓
Deletedmom3 Ebrubera oo ona baya bi var yaa bi anda 5 sene ileriyi hayal ettim ben 😂 ama insallah rabbim o gunleride gostersin saglikla
OlgaArslan Deletedmom3 sleepy natural saf su ve pamuk çok memnunum ondan önce de mor olanını kullanıyoduk yani sleepy süper baby me de var o da güzel ama biraz küçük