Merve_kucuk zeynep_2020 Dedigim gibi 16 haftalıkken kesin erkek dediler 22 haftalıkkende kıza benziyor dediler ondan sonrada öyle kaldı 18 şubata randevu aldm inşallah net bi şekilde gösterir kendini ☺
Ezgiylmz2133 poyrazsmom_ bebek arabası,babynest,hastane çıkış seti,şampuan,bebek yağı,banyo küvet seti ve pişik önleyici krem aldım😊
zeynep_2020 poyrazsmom_ ben daha almadım ama travel sistem bebek arabası alcam yanında ana kucağı olandan
Ezgiylmz2133 poyrazsmom_ Kraft surf modelini aldım kurulumu çok kolay ve sürüşü,katlanması çok kolay😊
Akdenizbebisi poyrazsmom_ bebek arabası ana kucağı anne yanı yatağı çantası kangurusu küvet seti ateş ölçer elektrikli emzirme makinası bebek odası kamerası 5 adet 1 numara bez 5 adet 2 numara bez 48 adet ıslak mendil 3 adet sebamed şampuan 2 adet vücut losyonu 2 adet pişik kremi Oda seti ( 2 hafta içinde gelicek) duvar Kagıdı ( perşembe günü yapılıyor usta eve gelicek yapıştıracak sadece ) oyuncaklar kıyafetler hastane kapı süsü hastanede dağıtılacak hediyelikler hastanede dağıtılacak kuran tesbih masa için isimlik dekoratif 1 2 şey özel el yapımı oyuncak biraz Kıyafet hastane çıkışı özel battaniye seti diktirdim 4 tane falan battaniye aldım duş için havlu aldıklarımdan aklımda kalanlar bunlar eksiklerim çok var daha yavaş yavaş alıyorum 😅
lilayda Akdenizbebisi kac haftaliksin canim ya herkese soruyorum da ben 27 haftaligim gec mi kaldim acaba bi kac sey aldim sadece diye soruyorum ondan
mucizelerininannesi poyrazsmom_ Aamin inşaAllah çok korkulu geçiyor heran bir şey olucak gibi ama dua ediyorum rabbime inşaAllah sorunsuz sıkıntısız bir şekilde tüm anneler de bende evlatlarimi kucağıma alabilirim🤲🏻🤲🏻😌
Sezen95 poyrazsmom_ Amiiiiin 🙏 Geç kalmış sayılmazsın canım İş güç sebebiyle amaaaa başla biyerden 😂😂
Papatyakalplikadin poyrazsmom_ bi başlayınca devamı geliyor :)) ben alacağım şeyleri uygulamalarda favoriledim indirime girdikçe sipariş ediyorum :)
poyrazsmom_ Papatyakalplikadin bende başlıycam hayırlısıyla aldıklarımı yazarım almayanlara fikir olur😂