_Mrv_ Misshenriett_e 16.hafta ben de hep açım.. yiyorum 10dk sonra hop yine açım dipsiz bir kuyu gibiyim 🤣🤣 iyi yine 4kg almisim
Cigdemanne_01 Misshenriett_e 20+3 haftalık hamileyim bende 50.5 ile hamile kaldım şuanda 51.5 kiloyum 🚩
[silindi] Misshenriett_e ben 52 de hamile kalmıştım şimdi 21 haftalık hamileyim sadece 2kilo almışım daha dün tartıldım ☺️
Cengizenhar2020 Misshenriett_e 15 haftalik iken bende öyleydim gece bile acıkıyordum kalkıp yiyordum o aralar çok kilo aldim hatta kendime şastm sürekli tatlı şeyler yiyorum hala 🤦♀️ 63 ile hamile kaldım şuan 80 🤦♀️🤦♀️ aşırı kilo aldim
Gul-21 Misshenriett_e İnan canım 4 kilo verdim bulantıdan tiksintiden ağzıma birşey alamıyorum bende siizn gibilere sasıyorum
Misshenriett_e Gul-21 mide bulantısı olmayınca yarıyor iste bir de sürekli hamur ve tatli canim istiyor direk kilo aldiran seyler
hulya4627 Ben 54 kilo ile hamile kaldım şuan 52 kiloyum 16 haftalığız karnım dümdüz hiçbişi yok kusmalar yeni yeni geçiyor alırım heralde artık
Ayseyucel33 Misshenriett_e bende 16 haftalığım 1 kilo aldım ama çok midem nulsmıyordu benim kusuyordum hep yeni yeni geçmeye başlıyor
Manyakcadl Misshenriett_e ben 10 haftaligim ve 3 kilo aldm 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ Bi de kusmama ragmen yani demekki kusmasam yuvarlanicam🤣🤣
cnnkmrc Yagmurella Sanki beni tarif ettin surekli kendimi yemek yerken buluyorum 15+1 olduk bizde 68 ile hamile kaldim 72,5 olmusuz bu ay 😊
Semafe Misshenriett_e 33.ncü haftaya giricem toplamda 6 kilo alımım var 🧚🏼♀️🥳 Dikkat edin kızlar 16ncı haftaya kadar aldığınız kilolar size kalacak olan kilolar imiş ben doktorumun yalancısıyım💁🏻♀️
Misssimsek Misshenriett_e 12.jaftada 3 kilo almıştım 16 olduk bir daha cesaret edip tartiya çıkamadım 🙈🙈
mrv_mert_15 15+5 deyim hiç kilo almadım. Ama dikkat ediyorum. Yeşillik bol yiyorum hamur işlerinden olabildiğince uzak duruyorum. Ama hic aç kalmıyorum. Buarada halen mide bulantım devam ediyor
Merbe61 Gul-21 normalde cok ıstahla ve kilolu biriyim ama hamılelık benı bitirdi zorla bıseyler yapıyorum gunde ıkı uc kez kusuyorum 4.aydayım nezman kadar devam eder yiyip yiyip doyamıyorum diyenlere imrenir hale geldim 🤣 🤣 🤣