Burakelaa Merhabalar arkadaşlar ben 33 haftalık gebeyim OMEGA kullanıyorum ek olarak benim gibi kullanan varmı kullanan varsa hangi markalar kullanıyorsunuz 😊☺️
Berivan21- @Burakelaa bende 33+1 im doktorum bana ilaç vericekti ama ben ilaç kulanmaktansa yerine ne yesem olur dedim haftada 2 kez balık yiyebileceksen gerek yok o zaman ilaca demişti bende balık yiyorum ilaçları çok sevmiyorum ☺️
Sahika3 Burakelaa bu takviyelerin verilme sebebi nedir bebek kilo alsın diye mi? ben mesela d vitamini ve kan hapı kullanıyorum sadece
Haticemre21 Sahika3 bnde d vitamjni kan ilaci kullnyrm benm kan degerm oldukça düşük bu yüzden kullnyrm d vitaminjm de aynı şekilde. Bebek vücuttaki butun vitaminleri emiyor da😅😍🤗
Nur-11 Haftaya gircem yarın ama balık et yiyemedigim halde doktorum bana hiç omega falan vermedi neden acaba sadece magnezyum ve kan ilacı kullanıyorum
tuba-ozdogan pregnam multivitamın magnorm ve progestan kullanıyorum 33+4 deyız d vitamınını de gudıbce sorcam hıc kullanmadım
Hamisozge D vitamini kan ilacı arada bir decavit kullanıyorum.Sağ elde uyuşma var diye magosit başladı (magnezyum).Balık yiyorsan omega 3 e gerek yok dedi doktorumuz.
Anazli602 Dün kan tahlilim verdim tsh yüksek çıktı.levotron başladılar.Bebeğe bi zararı olmaz değil mi kızlar?Benimle aynı şeyi yaşayan var mı?