Nurem Sema41 kaç haftalıksın canım bende aynı şekilde sık sık sırt ve bel agrısı çekiyorum 😞 Birde ani kramplar ve kasılmalar başladı muayene için gün sayıyorum 😩
Naz1989 Sema41 aynen canlar 32+6 olduk bende de ayni sıkıntı ama ılık duşta biraz esneme hareketleriyle rahatlıyorum birde dik oturma ve az da olsa esneme hareketleri iyi geliyor 😊
Yusufaras Sema41 evet normal ins dogum kanalina girdi 28 mart tahmini dogum dedi ama bakalim ins hayirlisi ist / Pendik devlet hast gidiyorum ben cnm
Naz1989 Ilık duşun altında esneme hareketleriyle dahi rahatlamıyormusun beni bir tek o rahatlatıyor birde plates topumla yaptığım minik esneme hareketleri 😉😊
Sema41 Nurem 30+3 canim. Sırt agrisi belden de kotu cikti . Is falan yaparsam belim agriyo ama bu 1 haftadr durmadan agriyo 😕😕
Naz1989 Bnmde çok uzun sürdüğü söylenmez bünye alışkın değil napsın 15 kg ya ama onları da yapmasam bilmiyorum ne halde olurdum 😉
Sema41 Naz1989 cabucak biter insallah bu surec.. yatagin ortasinda sacma sapan harketler yapiyom agridan 😆😁