tumerseyma ebrucetin Bunlar zaten bebeğinin yararına olan ilaçlar , progestan düşük olmaması için olması gereken bi ilaç , mide ilacı senin yararına 🥰 magnezyum ve decavit hem sana hem bebisine, sana biraz kilo aldirmasinin dışında bi zararı olmaz merak etme 🙈
tumerseyma uykutulumu Bir suru farklı magnezyum ilacı var belki değiştirilmesini isteseniz mideniz bulanmaz 🤔 bende tüketiyorum bi yan etkisi yok 🥰
ebrucetin Sinemneset ilk haftamdan beri kullanıyorum sağlık ocakları vermiyor artık parayla alıyorum ben günde bir tane tok karnına kullanıyorum
Sinemneset ebrucetin bana aile hekimliğinde ki ebe verdi Elime kutusunu nasıl kullanıyorsunuz Damla’yı onu sordum ekmeğe mi sürüyorsunuz çay kaşığı ile mi
duygusm ebrucetin Alınan her hap ilaç değildir ki... Magnezyum dediğiniz vücudunuzda zaten olması gereken ve eksik olması halinde hapla takviye edilen bir element. Vitaminler keza öyle. Şurup deseniz zaten sisteminize neredeyse hiç karışmadan sindirim yoluyla atılıyor. Progestan da hormon içeriği, o da vücudunuzda üretiliyor. Her şey bebeğe ulaşarak zarar verecek diye bir durum yok. Kimyasal içerikli olanlarda da doktorlar bu değerlendirmeyi yaparak reçete veriyor zaten.