Hiler10 Kızlar 33 olduk bugun fakat sabahtan beri geçmeyen mide bulantım var aynı ilk üç ay ki bulantılar gibi hiç halim yok böyle olan var mı neden olur acaba yoksa geri mi geldi bulantılar Allahım çok kötü yardım etsin
Ellidortannee Hiler10 Yediğin bişey mi dokundu acaba. Devam ederse doktoruna bi sorarsn bence. Ama neden böyle oldu fikrim yok ackcası
elif41asel Hiler10 iştahsızlık var mı acaba canım belki kurt vardır bende 32 haftalık gebeyim geçen hafta bunları yaşadım
1994ozg Hiler10 yediğin dokunmuş vs olmasın Allah korusun bence bi doktora falan danış ne olur ne olmaz canım
Irmaks Hiler10 acaba saclarimi cikiyor oyle diolar cunki saclari cikarken mide bulantilari geri baslarmis
Sutas Suan 38. Haftadayim benim de ilk uc ayim gibi geciyor son aylar, doktor normal diyor ama bebek hareketlerinde ya da sende baskaca bir degisiklik yoksa korkulcak bsey degil malesef bende yasadim aynisini 🤔
Hiler10 elif41asel sabah zor güç bileyler yedim canım benek için canım birşey istemiyor zorla meyve falan atıyorum agzıma
Hiler10 1994ozg doktoruma yazdım takip et geçmezse gel yazmış başka da bir açıklama yapmamış bilmiyorum bi nane limon yapıcam belki üşüttüm midemi geçmezse gidicem artık
Osgem2019 Irmaks benimde yeniden bulanıyor ama eskisi gibi değil tabi hafif hafif böyle takmoyorum çokta saçları var dedi doktor ondan şühleniyorum bende
elif41asel Hiler10 büyük ihtimalle kıl kurdu oluyo bu aylarda canım ben çok korkmuştum da şuan duzeldim
Bsraakdmr Hiler10 benimde ilk üç ayım çok kötü geçti ayakta duramıyordum 29 haftalığım şuan yeniden başladı oluyor demekki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hiler10 Bsraakdmr vala canım neden oluyor bilmiyorum çok zor bu mide bulantısı doktora yazdım geçmezse gel yazmış senin ki ne demişti
Seymagms Hiler10 bi postta görmüştüm enfeksiyon bulantı yapıyor diye belki üşütmüşsündür yada idrar yolu enfeksiyonu vardır bunların belirtisi var mı idrar da yanma falan
Hiler10 Seymagms yok canım yanma falan yaşamadım hiç akşam eşim gelince acile gidip bi enfeksiyona falan baktırsam belki iyi olur
Seymagms Hiler10 inşallah bişey yoktur ılık bi süt iç uzan eşin gelene kadar yada ılık bi duş al biraz rahatlarsın belki
Bsraakdmr Hiler10 ben bi şey demedim çünkü ne desem ilaç yazıyor ilaçda kullanmak istemiyorum bi sürü yan etki doğal yöntemlerle çözmeye çalışıyorum çözemediğim sadece mide yanması oldu ondada gaviscon içiyorum yapacak bi şey yok 🤷🏻♀️
Osgem2019 Hiler10 bana da oldu ama öyle aşırı halsizlik falan yapmadı hayta bir kere kustum aç kalktım etmeden kahvaltı kuru yemiş atıştırdım su içtim çay derken bir kustum bebeğim saçlıymış onla mı alakalı acaba arada bulanıyor miğdem her gün olmasa da ama ilk aylardaki gibi engellemiyor beni
Hiler10 Osgem2019 belki üşüttüm midemi diye nane limon falan içicem camım inşAllah geçer bilmiyorum çok korkuyorum kafamda kurdum bile bir ton şey
Osgem2019 Hiler10 yok canım ya h bir şey olmaz niye bunu takıyorsun ben hatta 34 teydi bir kustum gözlerimin altında kör mor benekler çıktı yani şeker oldu yani olabiliyor ben saçlarının çıkmasından şüphelendim şimdi haifif hafif olabiliyor arada miğde bulantım