Mine Handeaslan616139 bende onun için istemiyorum bi de alırken hani ek aparat falan bazen fiyat farkı olarak ekleniyor ya onları da ekletmiyor yatağını almıyor boş beşik yanı eşimde biz alırız sen takma araştır iyisini içine sineni alırız diyor
Handeaslan616139 Mine o zaman araştır anım hangisi hosuna giderse onu al bence de içine sinmesi çok önemli zaten emin ol bana yüz kişi şundan al falan dedi hiç dinlemedim hangisi begendıysem onu aldım sende öyle yap 😂😂
Mine Handeaslan616139 şubatta nasip olursa ocakta zam gelecekmiş yataklara aralık sonuna kadar da indirim yapmışlar fırsatı değerlendirelim alır bi köşeye koyarız dedik
Handeaslan616139 Mine aynen al canım bencede kenarda dursun yani neden ekstradan fazla para vereceksin
Mine Handeaslan616139 bizde öyle düşündük zaten artık alma zamanına geliyoruz haftaya da kıyafet alışverişine başlayıp tamamlayacağım nasip olursa ufaktan hazırda bulunalım nolur nolmaz
ozgegfr Gamze-nil ben beşiği bu sayfadan aldım güvenilir bir sayfa zaten kapıda ödemeli olarak geliyor ürün daha kullanmak nasip olmadı ama esimde bende çok beğendik