dilekcy1644 Nursnr1 her iki ürününde temiz içerikli olmayan ürünleri var daha doğrusu birtek dalinin sabun deterjanı temiz içerikli
TAkilicci Nursnr1 şampuan için ikisinde değil. Islak mendil uni sarı sensetive tercih edebilirsin şampuanda ise mustela
BusraDevlet83 Nursnr1 Instagram kullanıyor musunuz? Orada Mühendisin Oğlu var. Onu takip etmenizi öneririm. Islak mendilde Sleepy Naturel Yeni Doğan öneriyorum. En sagliklisi o.
Hapyannecik Ne için bu ıslak mendil mi sampuan mi sampuansa dalin derim ıslak mendilse uni baby derim
Nursnr1 Hapyannecik bebeğe dair butun bakım urunleri için soruyorum sampuan yumusatıcı sabun ıslak mendıl hersey
Talentedmom Hapyannecik içeriğini iyice araştırın isterseniz dalinin ürünlerinde kimyasal içerikler bulunmakta
dilekcy1644 Nursnr1 ben ucuz maliyetli ve temiz içerikli bi araştırma şeu ettim ıslak mendil sleppy kesinlikle bez sleppy yada molfix şampuan baby me renkli şişelerde olanı çünkü mustela felan sürekli nasıl internetten sipariş vercem bide pahallı gereksiz yani sabun niveanın bi sabunu var onuda e bebekden bulursun deterjan ya duru granül yada dalim granül vs vs vs yani arada e bebeğe gidip alışveriş yapmak yeterli olıcak her seferinde internetten almak mantıkkı gelmiyor
Hapyannecik Nursnr1 mustela diye bi marka var aslında o cok iyi bi marka ama pahali tabiki dalin iyidir
Melisbol Nursnr1 sampuan mustela yada bioderma, camasir deterjani uni baby mavi kapakli olan, islak mendil sleepy yeni dogan. İlkndogdugunda islak mendil kullanmayi dusunmuorm ebebekten temizleme pamugu aldim islatip onu kullanicam bi sure
Betul34 Ben sampuan sebamed aldim kiyafetleri icin dalin sıvı deterjan ıslak mendilde uni baby sarı paket
Nursnr1 Betul34 benim düşüncem herşey bi marka olsun aynı ürün olsun olsun diyorum bilemedim ki şimdi
busra43 İkisinde de kimyasal var. Isntagramdan mühendisinoğlu nu takip et, o doğal ürünleri ayrıntılı anlatıyo.
Betul34 Nursnr1 evet oyle ama kizimda uni bayb kullandim sampuan hosuma gitmedi arastirin iyice oyle karar verin ❤
busra43 Nursnr1 aynen doğal olunca pahalı oluyo genelde ama uygun fiyatlıları da var. Mesela Hipp marka şampuanı tavsiye etmiş, ebebekte 25 tl civarıydı fiyatı, ben onu almayı düşünüyorum.
Ggamze Ben şampuan sebamed ,pişik kremimde sebamed ıslak mendil sleppy aldım .çamaşır içinde hacışakir sabun tozu aldım
Nursnr1 BusraDevlet83 kullanıyorum onuda takıp edıyorum ama mustela falan onerıyor 😕 bıraz pahalı malesef