Kimyagercik Kızlar istanbul anadolu yakası dayım seflati aserdim delircem geceden beri nerden nasıl bulurum
Eda_cey Kimyagercik canim istanbulda yasamiyorum o yuzden bilmiyorum ama bence basligi degistir baskalarida gorup asere bilir ☺️
pink01 Kimyagercik keske baslıga yazmasaydınız insan mevsimi olmayan biseyin adini görünce direkt aseriyo ulasamadigi icin
Merveyenianne Merhaba, hamile değilken bile kışın canım şeftali isterdi bu sebeple anneme yazdan marmelat yaptırdım, marmelatını veya reçelini bulabilirsiniz
Hapyannecik İnternette böle as erenler icin marketler var bi bak istersen aserenler market olarak mi ne gecio tam bilmiyorum ama tsh degerin nasıl bu arada ona batırdın mi çünkü seftali tsh degerini yukseltiyo
Gzemarss Valla bende 1 haftadır şeftali diye deliriyorum ama büyük marketlere filan da baktım yok. Şeftali suyunu al biraz dindiriyo sanki
Seymagms Kimyagercik mevsimi olmayan bişeyi aşermedim ama gebe manavı diye bişey duymuştum gebelere özel her meyve varmış biraz pahalı oluyormuş tabi normale göre ama belki oralar da bulabilirsin gerçi İstanbul da var mı bilmiyorum
mmrv Kimyagercik cappy pulpy varya şeftali parçacikli bildigin seftali parcalari var icinde her markette de bulursun dene bence.
minnakfasulyecim Kimyagercik İnşallah bulursun da başlığı yazmasaydın keşke. Bulamayan, bulupta alamayan bi çok hamile vardır burda. Birazcık empati😊🙏
prensannesi_ Kimyagercik yani sayende bizde aserdik koskoca başlık yazmışsın keşke başlığına değilde içeriğe yazsaydın da bu kadar kişi asermeseydi sonuçta hamile olan insanlar burda
Eda_zafer_1 Bende istanbul Anadolu yakasındayım karpuz aşerdim çağrı marketlerde buldum oraya birde sanalmigrosa bak canım