Kzlar dün kontrolm vardı sehir dısına gidiyorm doktorm erzrmda. Her sefernde kaynanam bende gelicem diyor. Götürüyoruz yetmiyor kızınıda getiriyor arabada dinledgmz sarkıya karısır sohbet ederiz sohbeti baska yerlere ceker. Yemek yediririz gezdiririz alısveris yapmadan asla dönmez hepsini esim karsılıyor. Dün yine kontrolm vardı. Bende esime dedm ki cok bunaldm ikimz tek gidelm birwz dolasırz iyi gelir. Tamam dedi bana. Aksama annesi aradı bende gelicem die oda gelme dedi esim. Sabah kalkdk gttik tabi. Oglunu arıyo dk bası soruyor biseyler anlatıyor hic bi problem yk aksam eve geldm surat bes karıs. Bende konsmadm o bana surat asınca. Oğluyla ama hicbi problemi yok. Döndü durdu kudurdu yerinde bende yüz vermeyince. Dayanamadı en son ben size küsüm dedi beni götrmednz. Ben sabaha kadar agladm da üzüldmde sümdiden böyle yapıyorsunuzda bilmem nede basladı söylenmeye esimde tabi aglıyor die bsey diyemiyor. Bende acdm agzmı yumdm gözümü. Madem ikimize küsdün sabahdan beri oğlunla gülüyorsn dedm bana surat asıyorsn dedm. Seni götrmedm de baskasnımı götryorm benm annemde var birgn küsmüyor dedm. Ayrıca yanlız gitmekde isteyebliriz bundan dogal bsey yok. Gelip sana biz yanlz gidecez diyeblirim neden büyütüyorsn ki busefer gelmedn zaten hep geliyorsn diye sinirlendm bagırdm en son cıkdm evime gttm esimde aradan 10 dk gecdi geldi kesin onun gönlünü yapms gelmisdir. Hic sesmi cıkarmadm neyse otruyorz bakdk kapı caldı kaynanam kayınbabam geldi. Kaynanam hep derki alısveris yapmayacaksn sakn bsey alma cocuga cok getiren olur bizim cevremz cok herkes bsey getirir bosa gider falan derdi. Dünde ben gttm dolu alısvers yapdm kendi zevkime göre. Esimde ortam yumusasn die cıkartı aldklarımızı gösteriyor yine surat asdı inadıma yapıyorsnz ben almayın dedm ne gerek var blmem ne. Bende döndm yüzüne bakmadan dedm ki gelenleri baska torununa verirsn ben cocuguma kendi zevkmle almak istiyorum. Ortalık buz kesdi tabi. Hic umursamadm hizmetlerini yapdm kalkdı gttiler. Ben artk cevap vermezdm normalde ama dayanamıyorm arkadaslar. Doktoruma karısıyor bebegme karsıyır evime karısıyor kocama karısıyor hersey btti smdi cocugm icin huzursuzluk cıkarıyor. Ben bu ortamda büyütmek istemyorm bu cocugu