1994ozg fsyhslg tek yöntem saç dibine sıkılan spreyler var saçımın dibi siyah görünmesin birazda beyazlar kapansın diye aldım ben🤷♀️
isimsizbebek fsyhslg doktorum 3. Ayda sonra boyayabilirsi dedi. Bende aşırı beyaz vardı ben son aya kadar bekledim 35. Haftamda organik boya ile boyattım
Tgbb Trimesterden sonra saçlarını boyayabilirsin canım zararı yok. Doktoruna danış yine tabiki benim gittiğim 3 doktor da 2. Trimesterde sıkıntı olmayacağını söyledi. Hamileyim diye herşeyden vazgeçmek çok yanlış. Ben bir kez boyadım dip yaptım ama uzun süre bekletmedim. Zararı olmayacağını bildiğim halde ana yüreği galiba :)
BusraDevlet83 Tgbb Ahh ahhh! Hep sormayı unutuyorum doktoruma bu konuyu. Röfle yaptırmak istiyorum ben de. Bilmiyorum. Aslında doğuma bir ay kala fln düşünüyordum. Bakimli girmek istiyorum ameliyathaneye 🙂Ama işte kıyamıyorum yavruma.. Bir kivilcim yeter belki🤔
Tgbb fsyhslg kesinlikle anlıyorum ana yüreği buna deniyor :) yani 45 dk bekletmek yerine 15 dk bekletip yıkayın mesela. Ama doktorunuza mutlaka sorun belki yaşadığınız bir problem vardır onu tetikler falan allah korusun
Tgbb BusraDevlet83 kuaföre de söylersiniz daha organik ürünler kullanır eğer hamilelikte bir probleminiz yoksa. Doğum çok önemli bence tekrarı olmayacak anılar bunlar bakımlı olmak da her kadının hakkı :) zararlı olsaydı böyle konuşmazdım ama emin olun. Bebek herşeyden önemli ama zararsız birşey için evham yapmamak lazım
BusraDevlet83 Tgbb Doğru. Ama organik boyalar ne kadar organik o muamma. Al sana şüphe iste😁 Doktoruma sorup yol haritamı çizeceğim. Bebeğim beni ilk bakımlı görsün dimi ama🥰
Tgbb BusraDevlet83 eveeeeet :) allah sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin inşallah bakımlı annelere :))
samantha Kızlar çok araştırdım.Dünya genelinde doktorlar ikiye ayrılmış bu konuda, bir kısım bebeğe zararı yok derken bir kısmı çocukluk çağı kanserlerinin nedeni olarak görüyor.Ben bu yüzden riske atmadım sprey boya kullanıyorum.