Prenses_annesiyim Merhaba isim konusunda karar veremiyorum bir türlü kızım olacak ama hala isimde karar veremedik. İki isim olsun istiyorum . Öykü Beril nasıl sizce ? Duru ismini de çok beğeniyorum ama durunun yanına hangi isim yakışır bilmiyorum ? Kumsal olur mu yada öykü duru ? Lütfen bana yardımcı olun . Kız anneleri sizce hangisi güzel isim ? 🙏
1dem Prenses_annesiyim bir arkadaşın kızı var beril damla benim çok hoşuma gidiyor kulağa hoş geliyor. Ama öykü beril bence uyumsuz gibi
Gamzedngdn Prenses_annesiyim sağlıkla doğsun canım benimde bir kızım olacak hep ismi Masal 💝 olsun diyorduk fakat kız olacağını duyunca ben biraz farklı arayışlara da giriyorum arada kararsızlık zor 🥴
Prenses_annesiyim Yaa 🙈 ilkdefa gönderi paylaştım bilmiyorum yeni öğreniyorum programı nasıl düzelir bilmiyorum 🙄
ZeynebMucahid Ben de hala kararsızım tek isim düşünüyorum ilk çocuğum olacak bi kız. Elif, meryem, hanne arasında gidip geliyorum. Gecen gece de rüyamda kızıma süreyya ismini koyduğumu gördüm. Daha 15 haftam var bakalım sonuc ne olacak😂
Prenses_annesiyim Bilen varsa söylesin düzeltyim 😁 gerçekten anlamıyorum. Konu nerden nereye gtti. İsim hakkında yorum yapabilir misiniz lütfen 🙏😊
damlafidan Prenses_annesiyim bizde Duru koyacağız ama yanına başka bi isim koymayın bence Duru tek başına çok güzel yanı biz öyle yapicaz tercih sizin 😌