Aynelazis biz de 5 in 1 alacaktık 1000 ₺ fiyatı uygun geldi lakin almaya karar verip gittigimizde satıcı bize prava p14 u sürün bi ikisinin sürüşünu karşılaştırın aradaki farkı göreceksiniz dedi sürdüm gerçekten de o kadar farl vardi ki donemezlerde ve ani varijlarda tekerleklerin yumuşaklığı sürüşü uyumu. Eminim prava dan da iyisi vardır lakin elimde olmadan kiwiden soğudum çünkü sürerken hakimiyet kurmakta zorlandım güç kuvvet istiyordu ki içi boştu yarin obur gun bebek de girince icine iyice belim kırılır diye vazgectik kiwiden. Prava p14 de 1250₺ onun da tek beğenmediğimiz kumaşı. Soguk ruzgar yağmur gecirir dedik çünkü kiwinin kumaşı daha iyi gorunuyrodu. Satıcı yağmurluk kullanırsınız deyince artik tamam kesim karar verdik prava p14 alacağız. Ucuz değil evet ama pahalı da değil. Mamas papas vs 4-5 hatta 7 milyara kadar gidiyor yuh yani şahin mi alacaz eşim doktor ama asla bi bebek arabasına böyle bi harcama yapmayız. Zaten kendi arabamız var orta segment bi bebek arabası yeterli olur