zlemAcar Gece 1 den sonra gözüm dönüyor 🤷 saat 4 e kadar ha bire birşeyler yiyorum. Ne olacak böyle Allah'ım 🤦
SelinzgrSgan zlemAcar al bendende o kadar ya uyku girmiyo yemek yicem diye 😅 sanki önümden alcaklar buzdolabını kitlicekler 😅 yemeden huzurum kaçıyo resmen 😅😅
zlemAcar Cans doktor 34. Haftada gece yemelerini bırak dedi ama ben uyuyamadım. Açım nasıl uyuyayım 🤦 artık yapacak birşey yok. Yiyorum
SelinzgrSgan zlemAcar benim var daha ama görünürde kilom yok fazla göbüşümde yok 😅 napcaz böle bilmem özellikle meyve görünce gözüm dönüyo 😅 gözümden uyku akıyo yorgunluktan bi hal olsamda yemek istiyorum 💕
zlemAcar SelinzgrSgan ben hamileliğin boyunca hamur işiyle resmen aşk yaşadım. Bırakmadım. 🤷 Hala bu saat oldu gözüm hep kekte borekte
SelinzgrSgan Cans meyve yiyin bolca bence hem tokluk hissi veriyo hem faydalı ama ne bilim yetmediğide oluyo 😅
Cans SelinzgrSgan Meyve daha çok meyve 🍐🍈🍎🍑🍐🍉🍋🥦🍏🍆🍅🍑🍒🍌🍏🍐🍓🍋🥝 Yemek daha çok yemeeeek 🥓🥙🥨🥫🍜🍞🥐🌮🍛🥞🍙🍡🍞🍨🥞🍡☕🍤🍚🍩🍘
SelinzgrSgan zlemAcar bencede ve çok hareketli çok acıtıyo canımı çikolata vs yemeye bile gerek yok 😅 ama olsun hep hareket etsin istiyorum ❤
zlemAcar SelinzgrSgan son haftalarda i hareketler çok can acıyı oluyor. Benimde hoşuma gidiyor ama çok acı verici 😓 benim karnimda çok çıkmadı . Sanki 6 aylık gibiyim