Kbrkbk İnsülin direnciniz yüksek değilse veya şeker hastası değilseniz glifor vermesi ne alaka ???? Benim insülin direncim yüksek diye glifor kullandım tedavi aşamasında. Kilo kaybı da yapar dedi ama bende etki etmedi. İğrenç bir ilaç yutamıyordum bile😰 Pko bende de vardı. Hormon bozukluğu , insülin direnci , yumurta zayıflığı, adet düzensizliği. Diyet ile 85 gün içinde 20 kg verdim. İnsülin direncim düzeldi ve pko gitti. Adetim düzene girdi. Ama sizin gibi birçok ilaç kullandım . 80 tane iğne oldum toplamda. Rahim filmi çekildim ağlayarak gittim ama hiç canım acımadı çektireceğin yer çok önemli. Şişli Echomarda çektirdim anestezi de almadım hiç birşey hissetmedim. Bende deli gibi ilaç iğne parası verdim hiç birisi gözümde değil yine olsa yine veririm. 7 tane iğneye 900 TL vermiştim. Yumurta geliştirici. En son doğal aşılama (çatlatma iğnesiyle tuttu) ( oda ikinci iğnede ) Ama en önemlisi stres... İkinci iğneyi vurulduktan sonra gram takmadım olmazsa olmaz dedim Allah ne zaman verirse o zaman olur dedim. Hastalık doktor bahane Rabbime bırakmak lazım her şey onun elinde .. siz tedbirinizi alın içinizi rahat tutun her şey güzel olacak inşallah🙏🏼 3 -4 ayda sonuçlandı benim tedavim