Duyguali Oyku10- hayır sezeryan son dakika karar alınmış ama. Daha önce bakılması gerekiyordu çatı muanesine diye düşünüyorum. Bebeği ters dönmüştü 3 gün boyunca belki döner diye hastane de kaldı
Oyku10- Duyguali evet bende ondan korkuyorum zaten önceden bakılsa çatın dar veya uygun derler ona göre doğum zamanı rahat olursun
Aylins1905 Kizlar ben istanbulda yasiyorum ama gurbetciyim kontroller icin gidiyorum fransaya bana 13+2 ken yapildi hatta her kontrolde bakilir, tehlike olusturmaz fransada herkes o kontrolden geciyor
Duyguali Oyku10- Aynen öyle. Ama benim gittiğim hastane inanılmaz kötü. Her testimi internetten öğrendim. Tek bir doktor sadece söyledi 1 tane testimi. Onun dışında sabit bir dokot yok olmuyor. Sürekli ona randevu alacağım ama sistemde görünmüyor mesala. Her gittiğim de farklı bir doktor ayrı bir sıkıntı zaten hep de kötüsü denk geliyor. Detaylı ultrason için gittim. Sekreter yanlış söylediği için alttan bakacak sanki bir elbise giy dedi giydim oturdum. Sonra AA yalnış söyledim üstünü değiştir dedi. Daha sorna renkli ya da herhangi bir fotoğraf vermeden doktor 4 dk baktı ve çıktım oda dan.
Minnosizmmm Sinemakty şuan 37+3 üz ama kızım 10 gün ilerde gidiyor dün yapıldı bana da hiç korkulacak bir şeyi yokmuş. Kendini kasma yeter ben muayene olduktan sonra şehir dışına gezmeye gittim gece 12 ye kadar yerimde durmadım ne kanama ne su gelmesi hiç bise olmadi sancimda yok
Oyku10- Duyguali aa hangi şehirdesiniz veya hangi hastaneye gidiyosunuz. Bazen gerçekten sopalık bu doktorlarda
Oyku10- Duyguali anladım canım Allah kolaylık. Versin. Başka iyi bir hastane yok mu sürekli sizi kontrol edebilecek bir doktor bulun yoksa her doktordan bir ses çıkıyo
Duyguali Oyku10- zaten bana o kadar uzak ki hastane otobüsle 1 saat yani belki de 1.30 saat falann olabilir. Ama burda bebek küvezi falan var bir de büyük hastane o yüzden. Bir de görümcem falan hep o hastanede doğum yapmış ben de oraya gidip geliyorum
Yusyus5328 Benimde bugün kontrolüm vardı 35+3 nst de sancı çıktığı için muayene yapmak zorunda kaldı 🤦🏼♀️ Kişiden kişiye degişiyo yani