Gencay54 Aranızda benle aynı haftada olup karın agrısı yasayan var mı bende ara ara vuruyor kısa süreli cok acıtmıyor ama insan korkuyo:(
BusraDevlet83 Gencay54 Kısa süreli ise endişe etmeyin. Lakin doktorunuzu bilgilendirin. Bu işler ihmale gelmez.
_Mrv_ Gencay54 16. Haftadayım benim de oluyor arada, şiddetli değil bazen bacağıma da vuruyor.. kısa süreli hafif bir ağrı. Büyüdüğü için olur, normal dediler. İnşallah sağsalim atlatır sağlıkla alırız kucağımıza, her değişiklik korkutuyor 🤪
Gencay54 BusraDevlet83 ıkı hafta sonra gidicem o zamana kadar inşallah devam etmez bırazda iş yapmakla alakalı galiba.s
Aysgldmrbs Gencay54 gerçekten zormuş bu kadarını tahmin etmiyordum😁sanıyorum bemişler büyüyo ve göbeğimiz genişliyor ara sıra hissettiğimiz acılar o yüzden sanırım ☺️
BusraDevlet83 Gencay54 Çok yorulmayın. Öyle ara ara vurabilir sanci. Kısadır ve geçer. Sizinki de öyleymiş. İsterseniz telefonu varsa doktorun, öyle de sorabilirsiniz. Yada kendinizi takip edin bakalım ilerliyor mu ağrınız?
aysenur30 Kramp gibi mi giriyor benimde olmuştu doktor magnezyum eksikliğinden dedi magnezyum verdi şimdi olmuyor Allah’a şükür 🙏
Gencay54 aysenur30 olabılır vıtamınlerımıde kullanmıyorum cok dokundu içtiğimde ilac içmeyi sevmiyorum hiç bidahakı doktora gıdısıme kadarda var ara ara içeyim bari
aysenur30 Gencay54 iç önemli onlar kan ilaçları vitamin ilaçları bende bırakacaktım kanım iyi diye doğum sırasında kansız kalma diye başlattım demişti doktor