Haticeakks Haftamda doktorumu değiştirdim çünkü ilgisiz ve saçma salak konuşuyordu gittiğim doktordan şuan çok memnunum ama hastane pahalı Gaziantep medicalpark Hastanesi'ne giden var mı acaba? Doğum ücreti ne kadar bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen erken doğum riskim var sezen bukoya gidiyorum çok iyi bir doktor ama işte ücretler biraz fazla...
Damlaustglu Haticeakks Hastaneyi arayıp yatış bölümünden öğrenebilirsiniz fiyatı. 3.000 TL civarında diye biliyorum.
Haticeakks ilkbahar herşey dahil mi ve bu normal mi sezeryan ücreti mi eğer oda parası falan içindeyse gayet iyi
aysenur30 Özele gidip devlette doğum yapan çok kişi tanıyorum öyle yaparsın sende bende özele gidiyorum ama aynı zamanda aylık bi kere de devlete gidiyorum orda kaydım olsun diye orda doğum yapıcam 😍
Damlaustglu aysenur30 Size kendi fikrimi söylemek istiyorum lütfen yanlış anlamayın bence önemli olan doğumu özelde yapmak enfeksiyon,ilgi vs. Bir çok sebep var
aysenur30 Damlaustglu tatbiki o yönde haklısınız ben şuan İstanbul dayım doğum için bodruma gidicem mesela buradaki devletler hiç iyi bakmıyor iyi bir hastaneyse devlette yapılır eğer kötüyse zaten dediğiniz gibi direk özel 🤗