_2prensesannesi_ Ayrıntılı ultrosona gideceğim ve sehir dışından gelicem hangi doktoru hangi hastaneyi onerirsiniz 4D ultroson görüntüsü veriyor mu onceden randevu almak gerekiyor mu ve ucret ne kadar bilgilenmek istiyorum hanımlar 🤗
Mervemeydan _2prensesannesi_ İhsan doru ya girmiştim detaylı ultrason için randevu ile çalışıyor . İnternetten bulabilirsiniz . 250 tl muayene ücreti . Yarım saat falan inceliyor anne organlarına da bakıyor . Ben memnun kalmıştım devlet çok ileriye atıyor maalesef. Bide Metin İngeç var o daha pahalı sanırım
Gisemmmm _2prensesannesi_ her yerde aynı şekilde bakılıyor ayrıntılı ultrasyon ben araştırma hastahanesinde çekilmiştim ama 4d ulturasyon vermediler
corekotuveannesi Merhabalar devlet hastanesinin perinatoloji bölümü var oraya gitmenizi öneririm. Zaten detaylı ultrasonda herhangi bir sıkıntı görürlerse ozeldeki doktorlar da oraya yönlendiriyor. En güvenlisi orası
_2prensesannesi_ corekotuveannesi ilk defa duydum bu bolumu detaylı ultrosona bakiyor yani dediginiz yer 😊
corekotuveannesi _2prensesannesi_ evet bu alan sadece anne karnındaki bebekle ilgileniyor ve ultrasonlari daha detaylı bana doktorum ben detaylı ultrason yapayım ama bir sorun görürsem perinatolojiye yönlendiririm ya da istersen direk de gidebilirsin demisti
_2prensesannesi_ corekotuveannesi anladim tesekkur ederim peki gelmeden cok oncemi randevu almamız lazim acaba biliyor musunuz 1 ay falan atabiliyorlarmis uzun sürüyor diye duymuştum cunku
_2prensesannesi_ Mervemeydan bide giris ücreti de farklimi oluyor yoksa hepsi 250 tlmi acaba başka ücret oduyormuyuz
Havva-sezer38 Ben Buhara hastanesine gidiyorum orda Demet hanım var çok ilgili sağ olsun oraya gidebilirsin muayene ücreti 100 lira. Devlette de nenehatun hastanesinde de Ayşenur Aksoy var oda bilgili randevu al hastası çok.
_2prensesannesi_ Havva-sezer38 tesekkur ederim bide erzurumda hangi hastanelerde bebek yoğun bakim ünitesi var acaba
Mervemeydan _2prensesannesi_ giriş ücreti derken ? Detaylı ultrason dediğim doktorların özel muayenesi var zaten 250 tl verip çıkıyorsunuz . Metin bey de aynı ücret bu arada :)
_2prensesannesi_ Mervemeydan anladim giris ucretide aliyor bazi yerler o yuzden sordum sagolun bilgi icin 😊
_2prensesannesi_ Merve6475 bende o doktora karar verdim sanirim gittikden sonra yazarmisiniz buraya ilgisini çok onceden mi almak gerekir randevuyu acaba
Gisemmmm _2prensesannesi_ bide erzurumda nerde bebek yoğun bakım var die sormuşsunuz bi arkadaşa çalıştığım için söyleyeyim bölge eğitim araştirma hastahanesinde ve nene hatun kadın doğum hastahanesinde var