gulcingulcin Kızlar detaylı ultrason ne kadar sürüyor?Sadece ultrasonda mı bakılıyor yoksa kan testi falan farklı testler de yapılıyor mu aynı gün?Aynı gün başka bir doktora daha randevu alacağım da yetiştirebilir miyim
3melekannesi gulcingulcin detaylıda sadece ultrasonla bakılıyor yarım saat filan sürüyor tahlil yok yani😊
Merve_kucuk gulcingulcin Özelde detaylıya gireceksiniz eğer herkes yarm saat sürüyor diyor. Ama ben devlette girdim 10 dkka sürdü sürmedi yani. Kan tahlilide doktorunuz isterse eger verirsiniz. Ama benden istemedi kan tahlili
Aslieliz gulcingulcin Ultrasonla bakılıyor benim ki 10 dakka bile sürmedi iç organlarına beynine herşeyine baktı
defnemila gulcingulcin Özelde 40-45 dk arası devlette 30-35 dk arası sürüyor devlette yaptırdım 35-40 dk kadar sürdü. Kan istemediler sadece ultrason ile bakıldı. Raporumu çıkartıp verdiler o kadar canım
Torro gulcingulcin randevu aldığım doktora ablamın tavsiyesiyle gideceğim. Dediğine göre 1 saate yakın sürmüş. Adam hiç konuşmadan ince ince bakıyormuş ve eniştem sıkıntıdan uyuyakalıp horlamış odada😂