Sahinftma Arkadaşlar merhaba ikiz bebeklerine hamileyim dün detaylı ultrasona girdim bebeklerinizin kiloları ne kadar oldu benim biri 340 diğeri 360 gram çıktı Acaba tek gebelikte kaç gram oluyor merak ediyorum 💗
Melikekrtc1 Sahinftma canım bende cuma günü girdim. 21+3 de 367 gr olmuştu tek gebelik. Çok bir fark yok aramızda gayet iyiyiz bence ☺️
Gunay_18 Sahinftma canım senin bide ikiz bence kiloları çok iyi benimde 22 haftada detaylida 392 gramdi
Melikekrtc1 Yenihamile11 aynen verilen güzel bir resmi ve cd si oluyor. Renkli diye geçiyor ama aynı kendi doktorunun baktığı gibi hem siyah beyaz bakıyor hemde renkli bakıyor kan akışı falan için kırmızı mavi ışıklar yanıyor damarlarında bende tam anlayamadım ama uzun süre tek tek bakıyordu bizim doktor
Sahinftma Yenihamile11 ben Balıkesir üniversite hastanesinde girdim renkli olarak gösterdi ama siyah beyaz verdi resimleri Cd olarak verilmedi bana
Sahinftma Melikekrtc1 benim oğluşlarımın güzel bir resmi olamadı biri sırtını dönmüş diğerinde elini kapatmış yüzünü 😑