Havva-sezer38 Ben 22 haftalık hamileyim. Bebeğim bazen sanki kasılıyor gibi sertleşiyor gibi oluyor tamda anlatamıyorum karnım böyle bi anda ileri doğru çıkıyor sonra tekrar eski halini alıyor. Neden oluyor sizce
isimsizbebek Havva-sezer38 bende de 30. Haftalar dan sonra başladı. Yalancı sancılar bence. Doktorum da öyle demişti. Doktorunuza danışın mutlaka
Havva-sezer38 isimsizbebek ayyyy cidden mi korktum şimdi 😞en son gittiğim de her şey normal demişti. Hemen gideyim o zaman
Nslhn2019 isimsizbebek isimsizbebek bende dün gittim karnımda sertleşme oluyor dedim arada kasılıyor genelde 2 gündür sert 30 hafta 6 günlük oldum korktuk baktı nst de sancı yok alttan muayene bakıldı açılma yok ama halagergin karnım ara ara insan korkuyor sürekli kasılmam olmuyor ama ara ata toplanıyor Okşuyorum geçiyor
isimsizbebek Havva-sezer38 yalancı sancılar normal diye kabul ediliyor. Netten araştırın. Gitmeden önce imkanınız varsa arayarak bilgi alabilirsiniz doktorunuzdan. Ya da yakınsa gidin içiniz rahat etsin. Ama anormal bir durum olmayacaktır muhtemelen bende son haftalar da daha çok arttı. Daha dün sordım doktoruma
Havva-sezer38 isimsizbebek doktora gittim her şey güzel dedi açılma falan yok dedi kasılma olabilir dedi devamlı olursa sıkıntı dedi. Çok şükür içim rahatladı
isimsizbebek Havva-sezer38 hadi gözünüzaydın. 😊 yalancı sancı dinleninc pozisyon değiştirince geçer düzeli. Nette de aynı şeyler yazar. Takip edersiniz
Hapyannecik Bazen bebisler bi yere toplaniyo kemiği felan hep batiyo benimde hep gobek deligimin oraya toplaniyo acitiyo canimi ama doktorlar iyi bilir tabi