bebegimmm16 Kızlar troid yüksekliği sebebiyle ilac kullanmaya basladım. Değerim normale düşene kadar korunmalımıyım bebeğim olsun çok istiyorum korunmak istemiyorum hiç korkuyorumda 😢
Derya2405 bebegimmm16 trot icin bende kullaniyorum ve suan 19 haftalik hamileyim korkmana gerek yok o ilac sayesinde yesihin yiyeceklerde ki vitamini almana yardimci oluyor hamile kalsan bile bebege zarar vermez yani tam tersi bebege daha cok fayda sağlıyor 😊
BusraDevlet83 bebegimmm16 Aynen. Düşene kadar devam. Ve sonra gerekli kan tahlilleriyle dozaj ayarlanacaktır. Geçmiş olsun.
Beklenenmucizem Derya2405 cnm benim de guatr m var. Yutkunmakta zorlanıyorum . Doktor a gitsem ilaç verebilir mi hamileyim bide
Derya2405 Beklenenmucizem ic hastaliklar bolumune git orasi verir ben suan levetron 75 mg hap kullaniyorum 3 hafta da bir kontorllerim var sabahlari ac karnina bi tane içiyorum icmesigim zaman bende cok kotu oluyorum yutkunmakta ce sinirdim de zorlaniyorum
Beklenenmucizem Derya2405 ben dahiliye sıra aldım gelecek pazartesi g7decem. Yutkunamıyorum. En son çocukken guatr in var demisti doktor . Bidaha gtmedim. Ama simdi hamileyim korkuyom bebrgime zarar verse ondan gidecem
rumeysarikaya0958 Benimde tiroidim yüksek her ay kontrole gidiyorum 24 haftalık hamileyim. Hamileliliğimin başlarında değerim 5.5 di euthyrox kullanıyorum geçen ay 3 olmuştu TSH aslında merak ettiğim şey bu ilacı doğumdan sonrada sürekli kullanacak mıyız?
Derya2405 Benim değerlerim suan gayet normal onceden 100 kadar çıkmıştı suan maksimum 5 yukseliyor bana kullandigim ilaci ic hastaliklari bölümü doktoru verdi bebegine zarari olmaz korkma dedi
Derya2405 Beklenenmucizem hic korkma olsaydi benim bebegime olurdu o hap bebegine faydali bile saglayacak
Derya2405 rumeysarikaya0958 ilac bebege zarae vermez korkma ama tedbir almazsan bebek yetirince besin alamaz vitamin eksikligi yasar sende ayni sekilde vitamin eksikligi yaşarsın
Beklenenmucizem Derya2405 com sağol. Vala yutkunamıyordum. Geçen gün internette gördüm guatr erken doğuma sebeb olur diye. Bide ben 1 hamileligomde düşük yaptım. Şimdi 7+5 iz basim ağrısa doktora kosuyorum
Derya2405 Beklenenmucizem dusuge sebep olduğunu düşünmüyorum çünkü ben guatiri ogrendigim de 2 aylik hamileydim ki bende yuksek derece dusuk riskim vardi 3 aylik olmustu ben hapi kullanmaya başladığım da ne kadar cok korkarsan bebegin de bundan etkilendiğini unutma derim😊
bebegimmm16 Değer düşene kadar bekleyebilirsin gibi bir cümle kullandı doktor kafam karıştı korktum bende sağolun kızlar
Nuriay bebegimmm16 benim doktorum en riskli olan tsh 10 ve uzeri dedi o zaman bebekte cox sorunlar ola biliyor ama seninki o kadarda yuksek degil ve kontrol altina alina bilinir korkma ilacini kullan birde tsh ilaci ac karnina ve en en az yemekten yarim saat once alinmali ki işe yarasin hemen yemek yeme uyanir uyanmaz iç ve 30 40 dakika bekle emilsi ilaç sonra ye