Ayseasminn10 Merhaba arkadaşlar ; Ankara da, yenimahalle devlet hastanesinde kontrollerimi oluyorum doktorum ultrason için başka hastaneye yönlendirdi. Ankara’ da olan anneler ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınız acaba ?
Gunesimveben Servet unsal tip merkezi ali ipek te yaptirdim bn aralik ayinda 270 280 gibi bi ucret odemistim ama dr dan cok memenun kaldim.once kendi inceledi notlarini aldi falan sonra butun detayiyla sifirdan bna anlatti su eli şunlar parmaklari vs die
Ayseasminn10 Gunesimveben bende orayı düşünüyordum ama birkaç kişiden hıc ıyı olmadıgı hiyjen olmadıgı gıbı seyler duymuştum.. içimi rahatlattınız 🤗
Ncznbaby Gunesimveben Betus Ayseasminn10 Pamukdeniz Gunesimveben arkadaşlar fiyatları da söyleyebilir misiniz bende şehir dışından geleceğim hastaneler doktorlar ve fiyatlar hakkında araştırma yapıyorum
Pamukdeniz Ncznbaby canım etimed hastanesinin paket fiyatı 3.000 tl ama benim avukat indiririm var herseyde ama paket fiyatı gerçekten çoğu hastaneye göre çok uygun 😇 ilgi çok iyi doktorlar süper 😇