Mervekertisci Malum indirimler başladı bütün mağazalarda. Hem kaliteli hemde fiyatı normale göre uyguna düşmüş bebek arabalarını bu posttan birbirimize önerelim miii :) benim ilk gebeliğim ve hiç bir bilgim yok bu konuda.
-Susam- Mervekertisci jioe litetrax 4 pusetli bebek arabası aldık bizde kullananlara sorduk memnunuz dediler bzde kullanıp görcez bakalım :)
Ayse_mira77 Mervekertisci dün aldm ttavel sistem bayb plus 900 lira hem yeni dogana uyumlu cok hoşş düşünün derim
EbruIrmakAhmet Hamileanne çok güzel araba ama yeni doğan rahat edemez gibi geliyo ya kullanıyomusunuz siz
-Susam- Harvicell 1.348 TL ye aldım normal fiyatı 1.899tl. 2şubatta indirim e girmişti ayın 16sında tekrar joie markasında indirim olacakmış sanırm
Gul6100 Kizlar kraft twist xlx kullanan var mi aranizda? Cok hos bir araba ama kullanan varsa fikir almak istiyorum. Kullanisi rahat mi ? Acilip kapanmasi nasil?
Eylul-Ada2020 Hattrick 608 modelinin kırmızı rengini aldık bugün 650tl kısmet inşallah iyidir 🤣iç koltuğu geniş ayak örtüsü var ve sinekliği bütçemize göre iyi olan buydu